Srecan par

Znate za onu “ljubav nema granice”? Ovo je NAJBOLJI DOKAZ ikada i jedva ćete poverovati u ovu LJUBAVNU PRIČU

Ejmi Abrahamson (41) i Vik Kocula naizgled su običan bračni par sa dvoje dece. Početak njihove ljubavne priče nimalo nije uobičajen, čak pre bi se moglo reći da je scenario za holivudski film. Ona je bila u Amsterdamu na odmoru, a on je bio bekućnik alkoholičar.

Vik je prišao Ejmi na ulici u Amsterdamu. Znala je da je beskućnik, jer je imao prljavu kosu i odeću, ali i kako je rekla, videla je i njegove “prelepe oči”. Počeli su da razgovaraju i između njih se pojavila hemija.

– Kada smo počeli da razgovaramo, brzo sam shvatila da on ima najlepše braon oči koje sam videla i da me zasmejava. Znala sam da je beskućnik. Videla sam da ima prljave ruke i nokte. Nosio je torbu u kojoj je držao konzerve piva i vreću za spavanje- kaže Ejmi.

Vik, inače Amerikanac, bio je na proputovanju kroz Evropu kada mu je nestalo novca. Odlučio je da nije spreman da se vrati u SAD, pa je ostalo da spava na ulicama i prosi za novac za putovanja, ali vrlo brzo se odao alkoholu.

– Kočnice su popustile i alkohol je pobedio. Jednog dana sam shvatio: “Ja sam akloholičar beskućnik” – kaže Vik.

Deset minuta kasnije, pristala je da se nađe sa njim na istoj klupi nedelju dana kasnije na sastanku. Kada je došlo vreme da se vrati u Beč gde je tada živela, plašila se da više nikada neće videti Vika, ali mu je ipak dala broj telefona.

Ona to nije znala, ali Vik je očajnički pokušavao da skupi novac da ode da je vidi. Tri nedelje kasnije, pozvao ju je da joj kaže da krenuo u Austriju. U Beč je stigao malo nakon njenog 30. rođendana. Kako kaže, zajedno su od trenutka kada ju je pozvao i rekao “Stigao sam”.

Par se venčao u zamku, a Vik je u potpunosti promenio svoj život. Danas, deset godina kasnije, radi kao električni inženjer, a par ima blizance – Tila i Destu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *