Pevacica

ZLOČIN KOJI JE ZGROZIO SRBIJU: Harmonikaš pevačicu udario čekićem 39 puta, na mestu ostala mrtva

Ubistvo koje je zgrozilo Srbiju. Zbog ljubomore rešio je da naudi svojoj 23 godine mlađoj devojci. Jadna Marija nije imala šanse da preživi. Krvolok je 39 puta upotrebio čekić da zada smrtni udarac. Policija je bila frapirana kada je pronašla telo. Jadnu devojku je iskasapio do neprepoznatljivosti.

Njen nestanak je prijavio otac. Policija je brzo reagovala. Njeno beživotno telo je pronađeno u njivi u zaseoku Počević, pored puta Smederevska Palanka – Mladenovac. Odmah kasnije, saslušan je njen dečko, harmonikaš u zajedničkom bendu. Vrlo brzo je priznao ubistvo.

On je objasnio kako se ubistvo dogodilo na kilometar i po od mesta gde je telo pronađeno. Posle njihovog muzičkog nastupa, došlo je do žestoke svađe u kolima optuženog, posle čega je žrtva izašla iz automobila i pešaka krenula ka svojoj kući. Za njom je krenuo i optuženi harmonikaš koji je ispod sedišta izvadio veći čekić. Izašao je iz kola, krenuo ka Mariji i zadao joj prvo jedan udarac u glavu nakon čega je ona pala. Krvolok je zatim jadnu devojku udario još 38. puta. Telo je odvezao u obližnju njivu, u kanal desetak metara pored puta, i prekrio je granjem, nakon čega je otišao kući i mirno legao da spava.

Harmonikaš je inače bio oženjen i imao je jedno dete. Komšije su pričale da je bio miran i normalan tip osobe, pa nikada ne bi rekli kako bi učinio takav zločin.

Ipak, on je ubio Mariju koja je imala samo dvadeset godina.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *