Muskarci

Zene sa Balkana su ocenile muškarce: Ne volim kad frajer nema stan i kuću na moru i kada NIJE OBDAREN

Ma jednom hrvatskom portalu pojavila se anketa koja će malo zabrinuti muškarce. Naime, na pitanje šta je to što mrze i ne podnose kod muškaraca, ove devojke su bile i više nego iskrene.

Dugi nokat

Popriličan broj žena koje su komentarisale šta im je najgore kod muškaraca, odabralo je dugi nokat na malom prstu. Ali, baš kao i mi, mnoge žene su se pitale gde rastu takvi muškarci. Za tren oka, oko nokta, stvorila se prava rasprava.

– Nedostatak higijene u bilo kojem smislu, ono da je zapušten i da se ne brine za sebe (dlake, da mu smrdi iz usta, da ima prljave nokte i da mi hoda ko šonja po svetu), započela je svoj osvrt jedna dama.

-I onaj glupi nokat za čačkanje uha, ej, ljudi, nastavila je. I iako je velik broj čitateljki navelo sporan nokat kao totalni turn off, neke žene takve muškarce smatraju gotovo mitskim bićima pa su upitale ostalu polovinu devojaka gde su uopšte srele takvu gospodu.

“Groblje” u zubima, narodnjaci, loša higijena

– Kad je od glave do pete obučen u Lakost, plitke čarapice, dugi nokti, šminka, neke preterane frizure, košuljicu uvučenu u pantalone i uz to neki kajiš i kad skače uz narodnjake, nehijgijena svakako, groblje u ustima, oči u krst, i tako neke stvari. Jako mali prćasti nosić-fuj! Tip mora da ima nos ili nosinu, a ne nosić, napisala je druga dama.

Mnogima je posebna boljka kada muškarac ima veće grudi od njih, što je kažu postala vrlo česta situacija.

Higijena im je svima vrlo bitna što su mnoge naglasile.

– Meni se gadi, ali istinski gadi kad vidim muškarca kako pljuje. Nije mi se jednom desilo da hodam iza nekog lika, a on svako malo okrene glavu i pljune. Odvratno, bio je stav treće dame.

Ima li mesta za površnost?

– Ne volim kad frajer nema stan i kuću na moru, minimun jednu diplomu i obdarenost pravog velikog sisavca, glasio je komentar koji je nasmejao mnoge. Iako je većina shvatila komentar kao zafrkanciju, nismo baš sigurni da u tome nema bar malo istine.

Ali čini se kako dame koje su se potrudile u nameri da analiziraju muškarce nisu baš skroz površne.

– Svidi ti se neko fizički i onda shvatiš da je prazan, mogu samo da zrače plitkost i glupost iz njega, to mi smeta kod muškarca, zaključila je jedna od dama.

One traže idealnog muškarca koji neće biti feminiziran, ali i da ne izgleda kao drvoseča.

Zato momci oprez, žene analiziraju svaki vaš korak.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *