“Žena mačka” danas ima 77 godina i tvrdi da se nikad nije operisala

Džoslin Vajldenštajn postala je poznata nakon niza operacija koje su je pretvorile u “ženu mačku” ili “Valdenštajnovu mladu”, kako ju je javnost prozvala. Ipak, sad je posle 20 godina dala TV intervju i tvrdi da se ona nije ni operisala, već da oduvek liči na Brižit Bardo.

Bila je udata za milijardera Aleka Vajldštajna i tokom braka je i počela da se navlači na plastičnu hirurgiju. Onda je svog muža uhvatila u krevetu s 19-godišnjom manekenkom, a nakon burnog razvoda postala je bogatija za 2,5 milijardi dolara.

Danas Džoslin ima 77 godina i verena je za Lojda Klajna (50), modnog dizajnera, s kojim je u vezi već skoro 15 godina.

Njeno lice i dalje izaziva reakcije. Ali, iako je svima jasno da nije postalo takvo prirodnim putem, Džoslin je u razgovoru za Daily Mail ispričala da ga nije operisala.

– Naravno, kad gledam slike iz mladosti, jasno je da sam tada bila lepša. Kad si mlad, nosiš u sebi svežinu koja se posle gubi s godinama. Ali to su i dalje iste oči, iste visoke jagodice, isti nos – smatra Džoslin i pripisuje svojim švajcarskim korenima podignute obraze i dugu plavu kosu.

Prisetila se da je njen izgled prvobitno privukao javnost tokom raszvoda od Vajldštajna. Ona kaže da je istina da se podvrgnula jednom malom hirurškom zahvatu koji njen tadašnji suprug tada nije odobrio, pa je to i dospelo u medije u pokušaju da je on ocrni.

Ona i njen verenik, čak, misle da ona neverovatno liči na Brižit Bardo.

– To je ludilo. Kad uđemo u restoran ili neko francusko mesto, obično joj se javljaju sa: “Zdravo, Brižit!”. I ja sam u fazonu: Zapravo, ti zaista ličiš na Brižit Bardo – istakao je Lojd i dodao: Ne razumem svu tu frku i celu “žena-mačka” priču, jer Džoslin oduvek ovako izgleda. Ona nikad ništa nije radila da bi promenila svoje lice. Imam slike na kojima ima 16 godina i izgleda isto kao sada.

Pa, nismo baš sigurni, ali, ako im je tako lepše…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *