Transformacija

Žena koja je oborila sve rekorde u mršavljenju zaslužuje medalju

U emisiji “My 600-lb Life” Kristina Filips je prikazala najveću transformaciju. Ona je na početku emisije imala 321 kilogram, a posle operacije je izgubila 243 i tom tranformacijom kao da je dobila novi život.

– Ranije nisam mogla da napravi nekoliko koraka a da se ne osetim kao da ću umreti. Uživam u malim stvarima. Znam da zvuči smešno, ali sam iskrena. Srećna sam zbog šetnji i jer sa mojim malim rođakom mogu da idem u park. Uživam u tim sitnicama kao što su park, šoping, vožnja – kaže Kristina.

Ona priznaje da se borila sama protiv sebe kada je bila u iskušenju da povrati kilažu, i da danima ništa nije jela kada bi videla da je broj na vagi skočio.

– Strah od gojenja me je unakazio. Ali moram nekako da prevaziđem taj strah ako želim da živim – rekla je pred kamereme dve godine nakon što je prvi put snimljena u svom najgorem izdanju.

Ona se razvela od supruga Zaka koji joj nije pružao podršku jer mu se nije dopalo što je postala nezavisna od njega kada je smršala. On i njena majka su joj svakodnevno davali hranu koja je imala oko 7.000 kalorija, pa su Kristinu na početku ove transformacije morali da udalje od kuće zbog negativnog uticaja.

– U početku mnogo ljudi je sumnjalo u mene. Zaista sam bila u nasilnoj vezi. I to je, sigurna sam, imalo negativan uticaj na mene – rekla je.

U emisiji Kristina je rekla da je posle razvoda počela da se viša sa svojim prijateljem Šejnom kog poznaje osam godina.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *