Želela sam da budem NEVIDLJIVA u nekim trenucima: Anastasija Ražnatović progovorila o NAJTEŽIM momentima iz života! (FOTO)

Onog momenta kada je ćerka najveće balkanske zvezde Anastasija Ražnatović stasala u zgodnu mladu devojku počela je da intrigira javnost.

Prvi put u životu pojavila se na sceni sa svega četiri godine na maminom koncertu i od tog momenta oči javnosti uprte su u nju.

Svetlana – Ceca Ražnatović svoju decu nikada nije krila od javnosti već je, u skladu sa njihovim željama, ponosno isticala njihove uspehe koji su ih pratili kroz odrastanje.

Anastasija je poslednjih godina počela da zajedno sa majkom posećuje javna dešavanja i prestoničke događaje, a neretko Cecu i njenu ćerku možemo videti kako dobro raspoložene pevaju u duetu na intimnim slavljima.

Anastasija ima želju da se baci u muzičke vode i uskoro će napraviti svoj prvi važan korak u karijeri.

Iako od mame Cece ništa ne kriju, ona je uvek upućena u njihove ljubavne izbore i podržava ih u svemu. Iako je kao mama Ceca nekoliko puta rekla da što se nje tiče nema preterano veliku želju da joj se mezimica uda mlada već da to učini onog trenutka kada smatra da je to najbolje za nju.

Anastasija se svakako slaže sa mamom i otkrila je da prvo želi da se ostvari na profesionalnom planu, a potom da se uda.

Mama je baš protiv toga, a u stvari se šali. Rekla je da sve to radim po osećaju, kada ja mislim da je vreme za to. Takve odluke isključivo prepušta meni – iskrena je Anastasija Ražnatović.

Kada je njena porodica bila na meti osuda, Anastasiju je u dubini duše bolela svaka laž koja je izneta na račun njenih roditelja.

Bolelo me je ranije kada sam bila mlađa i kada još nisam ušla u te vode. Jako me je povređivalo i izbacivalo iz takta. Budem neraspoložena danima, ali sada je već to mnogo drugačije, nije mi bitno šta neko priča kada znam šta je istina.

Uglavnom ne znaju šta pričaju i to rade u prazno. Čak se moja majka smeje na neke gluposti koje se plasiraju zbog tiraža. A kada dođe do toga, takve stvari se rešavaju na sudu, tamo gde im je mesto – rekla je za „Blic“ Anastasija.

Inače, ona je jednom prilikom izjavila i da ponekada poželi da bude nevidljiva za javnost.

Želim da budem nevidljiva u nekim momentima. Godinama sam izložena javnosti i nekad mi prosto dođe da odahnem dušom i da se opustim sa svojim društvom. Svesna sam da je to deo mog života i navikla sam se na to – rekla je u jednoj emisiji.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *