Zene kriminalaca

ZBOG NJIH SU UBIJALI I “PADALI” Ovo su najveće ljubavi ŠEFOVA PODZEMLJA Srbije i Crne Gore (FOTO)

Supruge poznatih članova domaćih kriminalnih krugova na ulici privlače i veću pažnju od svojih jačih polovina. Mlade i atraktivne, glavne dame podzemlja mame uzdahe brojnih muškaraca, ali budući da se zna “ko stoji iza njih” malo ko se usudi da im priđe.

Da ove lepotice znaju da uživaju nedavno je pokazao primer Lane Popović(38), nevenčane supruge Darka Šarića(47). Ona je, tako dok se njen suprug nalazi u zatvoru našla novi hobi, pa dosta vremena provodi u jahanju. Ipak, život s “bosom” nije uvek tako prijatan, pa su i u sumnjivim krugovima pristuni ljubavni trouglovi, ubistva zbog ljubavi, a više puta dogodilo se da su osumnjičenima za kriminalna dela glave došle upravo njihove lepše polovine, zahvaljući telefonskim razgovorima koje je pratila policija. U nastavku pogledajte najlepše žene koje su uspele da ukrote naše “opasne momke”.

Lana Popović

Lana Popović (38) nevenčana je supruga Darka Šarića, koji je optužen za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike. Po zanimanju vaspitačica, ova dama poznata je po lepom oblačenju, a redovna je na svim Šarićevim suđenjima, odakle mu iz poblike daje podršku. Uoči akcije “Balkanski ratnik” radila je na otvaranju privatnog obdaništa u Šilerovoj ulici u Zemunu, ali je vrtić oduzet u finansijskoj istrazi. Tokom Šarićevog skrivanja i Lana se krila od javnosti, ali je 21. oktobra 2013. u policiji napravila pravu pometnju, kada je za Šarićev 43. rođendan na Fejsbuk profilu objavila zajedničku fotografiju koja do tada nije bila poznata javnosti. Dok je Šarić u zatvoru, ova atraktivna brineta brine i o njegovom sinu.

Nina Šarić

S druge strane, Šarićev brat Duško, kako se šuškalo, i tokom braka sa suprugom Svetlanom bio je u ljubavnoj vezi sa manekenkom Ninom Paskaš (sada Šarić), a ljubav je potrajala i tokom njegovog pritvora u Crnoj Gori. Njome se zvanično oženio u decembru 2011, i to u zatvoru u Bijelom Polju.

Barbara Bojović

Ćerka čuvenog golmana Petra Borote, Barbara Bojović nosila je titulu najlepše Beograđanke u vreme kada se u nju zaljubio vođa zemunskog klana Luka Bojović. U braku su dobili troje dece, a kada je Luka pobegao iz Srbije u Španiju i ona je krenula za njim. Pet godina krili su se u Valensiji, dok ga policija nije uhapsila, upravo prateći Barbaru, za koju su španski novinari, opisujući njenu lepotu, rekli da izgleda kao “deset žena”.

Dejana Živković

Poznata beogradska manekenka Dejana Živković, ćerka srpskog ambasadora u Kongu Radomira Živkovića, mesecima je bila u ljubavnoj vezi sa vođom škaljarskog klana iz Kotora Jovicom Vukotićem. On je u žižu javnosti dospeo zbog sukoba sa kavačkim klanom zbog 200 kilograma kokaina nestalog u španskoj Valensiji. Dejana je u ovog žestokog momka bila jako zaljubljena i to nije krila, pa ga je neko vreme čekala dok je bio u zatvoru. Za to vreme, redovno je objavljivala njihove zajedničke fotografije, ali je Jovičino lice uvek bilo zamagljeno. Dejana je pre Vukotića bila u vezi sa fudbalerom Vladimirom Stojkovićem, a posle njega u vezi sa mladim teniserom Damirom Džumhurom sa kojim je nedavno raskinula.

Tamara Nikšić

Dejanina koleginica, manekenka Tamara Nikšić lepša je polovina najvećeg plejboja srpskog podzemlja, Andrije Draškovića. Tamara je ćerka Miše Nikšića, ubijenog vlasnika FK Zvezdara, koja je sa Draškovićem započela vezu dok je u zatvoru služio kaznu za ubistvo Zvonka Plečića. U vreme ubistva on je bio u vezi sa Elenom Karić, ćerkom kreatorke Verice Rakočević, koja se posle njega udala za Jugoslava Karića.

Aleksandra Ivanović

Surpuga Milorada Ulemeka Legije, Aleksandra Ivanović, ostala je u braku sa njim, iako je bivši komandant JSO u zatvoru već 14 godina. Ivanovićeva je pre Legije bila u braku sa Nebojšom Đorđevićem Šucom, sa kojom ima sina, dok sa Legijom ima tri ćerke. Izjavila je da će ga čekati dok ne izađe iz zatvora.

Maja Adrovac

Maja Adrovac supruga je Ivana Adrovca i majka dvoje dece, a bila je hapšena zbog atentata na Milana Beka. Uprkos pritiscima, nije želela da otrkije gde joj je muž, ni da li je i kako umešan u pucnjavu na Beka. Ona je u međuvremenu puštena na slobodu, a njen suprug uhapšen je u Švajcarskoj, gde se prethodnih meseci provodio po noćnim klubovima sa Filipom Koraćem. Navodno, od izlaska iz pritvora, Maja i Ivan nisu imali nikakvu komunikaciju – osim jedne razglednice koju je ona dobila sa njegovim potpisom, ali nije sigurna da je u pitanju njegov rukopis.

Sandra Afrika

Za Filipa Koraća, prvog saradnika Luke Bojovića, svojevremeno se u podzemlju govorilo da je u “sukobu” sa albanskim kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem i to zbog – Sandre Prodanović, poznatije kao Sandra Afrika. Dvojica bosova, inače dobrih prijatelja, navodno su zbog ove pevačice imali neprijatan “sudar” pred vratima njenog stana.

Aleksandra Biba Šekularac

Još kao devojčurak Aleksandra Biba Šekuralac dovođena je u vezu sa Miloradom Ulemekom Legijom zbog čega je i hapšena u akciji “Sablja”. Za Bibu se poslednjih godina pričalo da često putuje u inostranstvo sa “uglednim” prijateljima, gde za njih organizuje žurke na kojima su obavezan dekor mlade i lepe devojke. Bibino ime “odjeknulo” je i u istrazi atentata na Beka, u kojoj je sa njom obavljen informativni razgovor.

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić, bivša supruga Stefana Đurića Raste, bila je jedna od velikih ljubavi Rodoljuba Radulovića poznatijeg kao Miša Banana, saradnika Darka Šarića. Međutim, paralelno sa njom, Radulović je bio i sa izvesnom Jasnom, kojoj je otvorio turističku agenciju. Posle akcije “Balkanski ratnik” pobegao je iz Srbije, a Ana je, pre udaje za Rastu, dovođena u vezu i sa već pomenutim Ćazimom Osmanijem.
Ana Nikolic

Ana Simić

Odbegli Zemunac Sretko Kalinić, koga je pratio glas surovog ubice, zaljubio se u Anu Simić, ženu svog zaštitnika Cvetka Simića. Ušli su u tajnu ljubavnu vezu, a Kalinić je onda odlučio da se oslobodi konkurenta, pa je zbog nje Simića ubio hicem u glavu, a njegovo telo je zatim raskomadao i bacio u jezero Jaru. Posle hapšenja, na sudu je negirao vezu sa Anom, ali je ona to javno priznala.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *