Baka Prase

Zbog Bake Praseta su u Novom Sadu klinci PADALI U NESVEST I LOMILI IZLOGE: On je najveća zvezda srpskog Jutjuba a NEĆETE POVEROVATI KO MU JE OTAC

Baka Prase je najpopularniji Jutjuber iz Srbije koji je ovih dana izazvao apsolutni haos u Novom Sadu. Razbijala su se stakla, a usled stampeda koji je nastao u tržnom centru na kraju je reagovala i interventna policija. O njemu se mnogo priča, ali jednu stvar sigurno ne znate – ko je njegov otac, a vrlo dobro ga znate, i to sa neočekivanog mesta.

Baka Prase, odnosno Bogdan Ilić, je na internetu stekao nadimak “Institucija”, a pratioce naziva “Unucima”. A kako se “Institucija” ponaša kada njegov rad ocenjuje njegov otac – sveštenik Nenad Ilić?

Da je genetika čudo pokazuje baš ova informacija jer i Nenad Ilić, iako je pripadnik starije generacije, ima više nego praćen Fejbuk profil na kome okuplja vernike. Ne samo to, Baka Prase je od “prabake Praseta”, kako zove svog oca, nasledio i ljubav prema režiji. Nenad Ilić nedavno je čak pokrenuo i verski Jutjub magazin – “Parohija Amsterdam” i tako još jednom pokazao koliko je inovativan i spreman da na sve savremene načine približi veru savremenim vernicima.

Kao što Baka Prase osmišljava i montira svoj sadržaj na Jutjubu, tako je i Nenad Ilić režirao nekoliko pozorišnih predstava, između istalog i “Lažu i paralažu” koja je igrana u Narodnom pozorištu u Beogradu.

A Nenadu Iliću nije strano ni gostovanje na kanalu Bake Praseta.

Ono što je primetno jeste divan odnos između oca i sina, iza kog se primećuje mnogo uzajamnog poštovanja, sagrađenog na ljubavi i strpljenju, a ne na autoritetu.

Nenad Ilić komentarisao je i pesmu svog sina “Bleja u Turskoj”, i nije bežao od problematičnih scena i stihova. Ono što mu je zaista zaparalo uši, poput stiha o trošenju para, ili scene sa tverkovanjem, komentarisao je sa sinom.

– Ima i boljih plesova – zaključio je, recimo, nakon te scene.

Odgovarao je i na pitanja svog sina u ovom klipu, a kako je objasnio, sin ga je praktično ucenio da mu gostuje na kanalu.

Reakcije fanova Bake Praseta na Nenada Ilića su listom pozitivne.

– Kako si ti tako nenormalan, naspram ovako divnog oca…?

– Tata zakon !

– BAKA PRASE:izgubio bi biceps. TATA PRASE:Boli me briga. BAKA PRASE:Kako te boli briga za biceps!!!Cale ti je kralj!

To su uglavnom reakcije fanova.

A i mama ume da gostuje na kanalu. U pitanju je glumica Vesna Lončarević koja se takođe povremeno pojavi u nekom videu i takođe izazove oduševljenje publike.

Vesna je dobila nadimak “Pradeka Prase” i, kao i svaka mama, stalno brine za svoje mezimče i pita se zašto je toliko mršav.

Inače, Vesna i Nenad imaju pored Bogdana još troje dece – najstariji je Pavle koji je završio Elektrotehnički fakultet, potom Jelisaveta, Bogdan koji je završio Muzičku gimnaziju, a najmlađa ćerka je Natalija. Ljubav kojom odišu tekstovi NEnada Ilića na Fejsbuku očigledno dolazi iz tako velike, a skladne porodice u kojoj se različitosti poštuju.

Šta vi kažete na ovu neobično-običnu porodicu? I da li ste se iznenadili ovim podatkom?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *