Pamela Anderson

Zavela je mnoge, a sada i njega! Ovo je fudbaler kog je osvojila najpoznatija čuvarka plaže!

Na čari Pamele Anderson (49) malo ko je je ostao imun, što u seriji “Čuvai plaže”, što privatno. Svaka čuvarka zbog nje se više ne zamišlja drugačije nego kao plavuša zanosnih oblina, a o tome čime sve privatno Pamela pleni mogao bi uskoro da progovori i njen nov izabranik, fudbaler Adil Rami (31).

Odbrambeni igrač “Sevilje” u Nici je uživao u društvu američke lepotice. Nije još ovaj par ništa javno priznao, iz restorana još uvek izlaze odvojeno, ali da je njihov odnos ipak mnogo više od jedne večere govori i to da je Rami upoznao Pamelinog sina. Šta više, dan su provodili zajedno.

Pamelij sin Dilan (19) dan nakon pomenutog ručka proveo je na plaži s majkom i Ramijem, koji su prethodni vikend uživali zajedno u Maroku. Po svemu sudeći njihovo poznanstvo započelo je još u Los Anđelesu, a od tada je sve ozbiljnije.

Da li je zbog Pamele fudbaler napustio manekenku Sidoni Biemont, s kojom ima blizance, ne znamo, sli svakako se posvetio novoj vezi koju je započeo sa čuvenom plavušom.

Ko je pomislio da Pamela s godinama gubi na seksepilu i moći koju je uvek imala nad muškim rodom, izgleda da drastično greši. Njeno vreme tek dolazi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *