Zene masturbacija

Zanima vas o ČEMU žene razmišljaju dok masturbiraju? Konačno ZNAMO odgovor

Ovo vam ne bi palo napamet.

Poznato je da se masturbiranje skoro uvek pripisuje kao isključivo muška navika. Sa druge strane, ženska masturbacija je još uvek tabu, ali i to se polako otkriva. Već je poznato da 51% pripadnica ženske populacije masturbira svaki dan i ta praksa im predstavlja normalnu svakodnevnicu.

Na kraju krajeva, žene su priznale da im masturbacija pomaže u seksualnom životu i da često to rade kada su same ili pod tušem, jer se tako opuštaju i rešavaju nervoze i stresa.

Ali, o čemu one razmišljaju dok to rade, nešto je što kopka većinu muškog sveta.

Istraživači su se i time pozabavili, te su anketirali žene. Na pitanje o čemu razmišljaju dok masturbiraju 69% žena je reklo da zamišlja seksualne scene sa svojim trenutnim partnerom. Takođe su rekle da u ovakvim situacijama najčešće zamilšjaju scene i seks poze koje inače ne bi radile sa svojim partnerom, pa u glavi pokušavaju da zamisle kako bi to iskustvo izgledalo.

Oko 48% žena fantazira o bivšim muškarcima: priznale su da ih maštanje o bivšim momcima koji mole za oproštaj uzbuđuje, pa je to razlog zbog koga su oni često u njihovim mislima.

Na kraju, žene su se takođe složile da kada ne razmišjaju o trenutnim ili bivšim vezama, fantaziraju o savršenim muškarcima i svojim omiljenim poznatim ličnostima koje često gledaju na televiziji i internetu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *