Najbolje poze za zene

Zagarantovana zabava u krevetu – top 10 poza

Ako želite da se zabavite u krevetu sa svojim partnerom, a pritom i da doživite najbolji orgazam, isprobajte sledećih 10 poza…

Ukoliko ste čuli od nekoga da orgazam nije potreban za dobru zabavu u krevetu, taj vas ili laže ili nikada nije doživeo veliki, “pravi” orgazam. Zato vam predstavljamo poze koje će vas sigurno odovesti do vrhunca.

1. Dogi poza, ali sa “preokretom”
“Dogi stajl” kako je poznatija je skoro svima omiljena poza, jer je penetracija dublja, a muškarac ima lep pogled na vaša leđa i zadnjicu. Ako ste jedna od onih žena koje vole stimulaciju klitorisa, lezite na stomak, a podignite zadnjicu koliko možete. na ovaj način možete stimulisati klitoris tako što ćete ga trljati o površinu kreveta.

2. Drugačija kaubojka
Kaubojka je dobra poza jer ste vi glavni i regulišete ritam i pokrete. Ali, ako vaš partner savije noge u kolenima, imaćete dodatnu podršku. Vama će biti lakše da se pomerate uz i niz njegove noge, a on će moći dodatno da se pomera.

3. Dok ste savijeni
Za uspešan brzi seks, neka vaš partner stane iza vas, a vi se savijte u struku ka dole. Ovo će zategnuti zidove vagine i stvoriti veće trenje. Ova poza je najbolja kada imate za nešto da se uhvatite ispred vas, poput stolice ili stola.

4. Most
Počnite tako što ćete biti u misionarskoj pozi (on na vama), a zatim partner treba da se uspravi, stavljajući pritisak na kolena. Donji deo tela podignite, stopala treba da budu ravna na krevetu. Ova poza je odlična jer stvara duboku stimulaciju i dobar ugao na G-tačku.

5. Sedeći
Neka vaš partner sedne, a vi umesto da se pomerate gore-dole, pravite kružne pokrete kukovima i uvijajte se napred-nazad. Ovo će aktivirati G-tačku. Lagano se nagnite unazad ako želite da stimulišete klitoris.

6. Duboka penetracija
Ovo je jednostavna tehnika koja dozvoljava dublju penetraciju. Budite u klasičnoj misionarskoj pozi. Stavite svoje noge na njegova ramena (tako da skočno zglobovi budu na ramenima) i uživajte!

7. Seksi kašika
Poza kašika ne mora da bude samo emotivno maženje. Dozvolite mu da uđe u vas u ovoj pozi, kako bi direktno stimulisao G-tačku.

8. Sa jastukom
Zaboravite na pričanje u krevetu, zgrabite jastuk i stavite ga ispod svoje karlice. Ovo će vašem partneru dozvoliti da prodire duboko. Jednostavno, a efektno.

9. Na ivici kreveta
Namestite se tako da vam gornji deo tela bude na krevetu, a donji ne. On treba da stoji, uzme vaše noge i da ih obgrli oko njegovog struka. Neka pronađe položaj u kojem će mu biti prijatno i uživajte.

10. Pereca
Zvuči komplikovano, ali nije. Lezite na levu stranu, dok vam partner drži savijenu levu nogu. Desna noga treba da bude na njegovom struku. Ovo je mešavina klasične poze sa strane i “dogi” poze.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *