ZADRŽAO SE SA DRUŠTVOM U GRADU A ONDA JE USLEDIO PAKAO: Žena me dočekala, ŠUTIRALA ME I UDARALA pa mi postavila ovaj USLOV da bi opet izašao!

On ima 33 godine i očajnički je želeo da se skrasi i stekne porodicu, a kada je konačno pronašao ženu za koju je mislio da je prava, i ispunio svoje želje, stvari su se okrenule naglavačke.

Ovo je njegova ispovest o najgorem jutru u životu, posle koje ćete se sigurno zamisliti.

“Moja devojka ima 29 godina i bio sam uveren da je savršena supruga za mene. Posle samo 6 meseci zabavljanja počeli smo da živimo zajedno i nekada je zaista predivna, a nekada se pretvara u monstruma.

Većina mojih prijatelja su oženjeni ili vereni pa se retko viđamo, možda imamo okupljanja jednom u par meseci. I svaki put ona pravi problem oko toga. Kada sam išao na proslavu mog rođaka, bombardovala me je porukama i ljutila se što joj ne odgovaram, a kada sam se vratio kući, video sam da se spakovala i otišla iz stana.

Pomirili smo se kasnije i ona se vratila, ali se ni trunku nije promenila. Nedavno sam imao poslovnu proslavu i rekao sam joj kada se otprilike vraćam. Vratio sam se sat vremena kasnije, a ona me je naterala da spavam na donjem spratu. Ujutro je podivljala i počela da me šutira i udara.

Posle svega toga rekla mi je da tri meseca ne smem da izlazim nigde i da ne smem da se družim ni sa kim. Tek ako to ispunim, dozvoliće mi da povremeno izađem, uz uslov da odgovaram na svaku njenu poruku iste sekunde i vraćam se tačno u minut.”

Ovaj mladi muškarac pitao je psihologa i kolumnistu časopisa “The Sun” šta da radi, a njen odgovor nije bio ni najmanje lak.

“Tvoja devojka te zlostavlja. Svaki punoletan čovek ima pravo da se druži i zabavlja i da ga niko zbog toga ne maltretira, daleko bilo i bije. Vaša veza je i dalje sveža, zapitaj se samo kako će biti za pet godina? Moj savet ti je da bežiš od nje što pre”, rekla mu je ona.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *