Rijaliti

ZABORAVLJENE ZVEZDE RIJALITIJA: Njen brak je trajao samo tri meseca, a radila je i na kiosku BRZE HRANE!

Da li ih se sećate? Rijaliti se na Balkanu prikazuje od 2006. i mnogi takmičari su stekli slavu zahvaljujući učešću u ovom TV formatu.

Ipak, postoje i oni koji se više nikada nisu pojavljivali u javnosti.

DRAGANA VRANJEŠ
Dragana Vranješ, simpatična devojka iz Prijedora takmičila se u prvom “Velikom bratu”. Najpre se zaljubila u Ivana Ljubu, koji je iz ovog serijala izašao kao pobednik, a potom u Savu Radovića koji se kasnije oženio voditeljkom Irinom Vukotić, od koje se razveo i sa kojom ima ćerku Iskru.

Dragana je poznata i po tome što je iza zidova najpoznatije kuće na Košutnjaku uspela da se ugoji više od 10 kilograma.

U međuvremenu mnogo toga se promenilo u njenom životu. Udala se 2010. godine, promenila je prezime u Radosavljević, a ubrzo je postala i majka. Danas živi u Novom Sadu.

JELENA PROVČI
Bila je učesnica prvog serijala “Veliki brat” i od početka je bila bliska sa voditeljkom Enom Popov. Međutim, njih dve se danas ne druže.

– Sa Enom sam izgubila kontakt. Nije bilo nikakve svađe, putevi su nam se razišli. Učešće u “Velikom bratu” mi je više donelo lošeg nego dobrog. Slikala sam se u vešu. Nije me niko na to terao, ali sad, kad neki poslodavac vidi te fotografije, odmah me drugačije posmatra. Menadžerka koja se slikala u donjem vešu! Zato dalje nisam pokušavala da uđem u još neki rijaliti, niti bih se sad usudila – pričala je Jelena Provči.

Ona se danas potpuno povukla u ilegalu, a kada je u pitanju fizički izgled nije se mnogo promenila.

MARTA KELER
Čuvena “Virdžina” iz istoimenog filma Srđana Karanovića, glumica Marta Keler, je već desetak godina profesionalno angažovana u pirotskom Narodnom pozorištu. Sa pevačem Zijom Rizvanbegovićem poznatijem kao Valentino ima sina Gordana. Nakon rijalitija povukla se iz javnosti.

JOVANA NIKOLIĆ
Jovana Nikolić proslavila se učešćem u “Farmi” gde se zaljubila, pa verila sa Danijelom Alibabićem. Posle rijalitija, usledila je svadba, a posle svadbe i razvod.

Njihov brak je trajao samo tri meseca, a krah je bio buran. Ona je bivšeg supruga optužila da je gej i da ju je davio. Ostaće upamćeno i to što je rekla kako nije imala od čega da sprema ručak, te su tri puta dnevno jeli samo sendviče.

Posle toga, Jovana se vratila u Niš, pa je ponovo došla u Beograd gde se zaposlila na kiosku brze hrane. Tamo su je hvalili kao dobru radnicu, ali posle toga, od početka 2015. joj se gubi svaki trag, sve do 2017. kada smo je zapazili na sajmu knjiga gde je obučena u kožni kostim žene mačke sa bičem u ruci radila kao hostesa.

JELENA STOŽINIĆ
Tokom učešća u “Farmi” sve je osvojila lepotom i prizemnošću. Posle rijalitija počela je da drži časove u školi manekenstva.

Ona se 2012. godine udala za fudbalera Darka Dunjića sa kojim ima dete i već godinama unazad se ne pojavljuje u medijima.

ALEKSANDRA NAKOVA
Stanija Dobrojević je eliminisana iz druge sezone “VIP Survajvera” zato što se potukla sa makedonskom manekenkom Aleksandrom Nakovom.

Osim što je učestvovala u “VIP Survajveru”, u dalekoj Kostariki, Makedonka je pokazala i svoje plesne kvalitete u makedonskom šou-programu “Ples sa zvezdama”.

U Skoplju je upisala privatni FON Univerzitet. Vlasnica je titule “Makedonska playboy zečica”. U Srbiji se slikala za časopis “CKM” i radila je za nekloliko modnih brendova.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *