Ti si kao magija

Za sebe tvrdi da je TANTRIČKA VEŠTICA i da izvodi seksualnu magiju, a evo kako to sve izgleda

Cilj je da se osećaju prijatnije u svojim telima

Viktorija Luiz Smit (27) je intruktorka seksa sa diplomom “Seksološki telesni radnik” udruženja ACSB sa Zlatne obale u Kvinslendu. Ona za sebe kaže da je “tantrička veštica”, a kako bi pomogla klijentima da zavole sebe, Smitova savetuje i obučava, priređuje “navođene krugove za masturbaciju” i “joni masažu”.

– Izvodim seksualnu magiju i izvodim rituale da klijentima pomognem da transformišu veze – kaže ona.

Viktorija tvrdi da pomaže svojim klijentima u odnosima kako sa samim sobom, tako i sa drugim ljudima “vršeći promene na ćelijskom nivou kroz telo”. Zajedno sa svojim partnerom Denijem (26) organizuje radionice kako bi pomogla ljudima da urone u svoju telesnu požudu i senzacije.

– Dođite i pomozite našem društvu da se oslobodi sramote i tabua vezane za seksualnost i da osetite sopstvenu erotsku nevinost – kaže Smitova.

Za 65 dolara Viktorija verbalno vodi grupu kroz seansu masturbacije, a povremeno izvodi i fizičke demonstracije. Oni koji posećuju njene radionice treba da ponesu ulje, peškir, ćebe i pareo. Organizuje pojedinačne seanse za parove, tokom kojih muškarci i žene, stari od 21 do 80 godina, ulaze u krugove i uče kako da se samozadovoljavaju.

Kako se navodi, cilj je da se osećaju prijatnije u svojim telima.

– Pomažem drugima da pronađu slobodu kroz seksualnost – rekla je.

Prema njenim rečima, neki u krugovima doživljavaju i terapeutski element što im navodno pomaže da se izleče od prošlih seksualnih povreda. Proces im, takođe, može pomoći da neugodna emotivna stanja pretvore u pozitivne i zdravije emocije.

Još jedan cilj kruga zadovoljstva je da pomogne ljudima da privuku i osvoje partenere koji mogu da ih seksualno i emotivno zadovolje. Prema rečima njenih klijenata, nakon seansi osećaju se komfornije u svojoj koži, a njihov seksualni život se poboljšao.

Viktoriju je ovo zanimanje privuklo nakon što je navodno izlečila sopstvenu seksualnost nakon veze u kojoj je bila zlostavljana. Sada radi sa ljudima koji pate od raznih stanja vezanih za seksualnu traumu ili nefunkcionalnost, ali i onima koji su samo zainteresovani za više zadovoljstva. Kvalifikovana seks intruktorka takođe pruža i joni masaže ženama sa ciljem da kreiraju pozitivnu i zdravu energiju koja im omogućava lečenje.

Kako piše “Dejli mejl”, to nije seksualna usluga već ima za cilj da lečenje i seksualni rast, pomažući ženama da otkriju dubije emocija. Viktorija je otvorena o svojoj seksualnosti i redovno deli na internetu fotografije krugova za masturbacije, kao i pozitivne poruke o slobodi seksualnosti i edukativne tekstove o seksu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *