Minici

Za ovo što smo sinoć gledali na malim ekranima KIČ JE PREBLAGA REČ! Jače od vatrometa prštale GAĆICE i najveći modni zločini

Ako ste sinoć bili u ludom provodu i propustili novogodišnje programe na nacionalnim frekvencijama, bez brige, tu smo da vam prenesemo najzanimljivije detalje. A šta je zanimljivije od najvećih modnih promašaja?

Prošlogodišnja parada kiča dobila je nastavak i na koncu 2018. a mi smo za vas izdvojili najgore modne promašaje sa sinoćnjih novogodišnjih programa.

Udahnite duboko, jer ove prizore ćete teško izbrisati iz glave.

Jami je čula da je ljubičasta hit, ali se u kombinovanju ove zahtevne boje pomalo zanela i žestoko omanula. “Viršla” čarape ćemo se truditi da što pre zaboravimo.

Atraktivna Tea pala je pod lupu javnosti zbog navodne afere sa Šabanom Šaulićem, a nama je sinoć trebala lupa da uočimo minijaturni šorts u koji se utegla. Ovo je baaaš loše!

Jedno afričko pleme i stado leoparda stradali su u pravljenju novogodišnje haljine Branke Sovrlić. Šta više da dodamo?!

Ovakva otkačena izdanja za Nadu nisu nikakav novitet. Doduše, fascinantno je kako uvek uspe da prevaziđe samu sebe.

Crveno na radost, šljokice, krzno – svi elementi su tu! Samo još neki lampion da je zadenula za uvo…

Bosanska zvezda Rialda ogrnula se providnom zavesom i celu scenu Granda bacila u nesvest! Je l’ moralo baš ovako?

Ako ste se pitali čije su one bele gaćice sa početka teksta, evo odgovora. Reč je o Grandovoj zvezdi Tamari Milutinović koja je na sebe nakačila bisere, šljokice, til i perje. I mi ovde zaista nemamo šta da dodamo.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *