Jahanje na talasima

Za one koji su prošli kroz pakao i vratili se s ožiljcima : Pročitajte ovo kada mislite da nema odgovora na vašu bol

Kad sam danas izašla van da ostavim svoj CV za posao za koji konkurišem, udahnula sam svež vazduh i glasno sam sebi rekla: “Vau. Živa sam, hvala Bogu. ”

Ako niste imali trauma u životu, mislim da ne možete imati jednaku zahvalnost za život kao i ljudi koji su imali.

Zato što su to oni koji su prošli kroz vatru i vratili se s ožiljcima, ali još uvek stoje, znaju šta znači osećati hladan vazduh na svojoj koži i ne žaliti se na hladnoću, umesto toga zadrhte u zahvalnosti.

Život je blagoslov, ali je takođe ispunjen razočaranjima, tugom, tragedijom, gubitkom, konfuzijom i stalnom neočekivanom promenom događaja.

Za mene, kao nekoga ko živi s depresijom, imao sam svoj udeo u užasnim trenucima, čak i trenucima u kojima sam hteo oduzei svoj život jer je sve postalo previše za mene.

Za svakoga ko je u depresiji, znate kako je iscrpljujuće.

Morati se probuditi dan za danom i nositi se s bolesti koju nikad niste tražili da imate i morate nastaviti sa životom pored ovog tereta.

Nije lako za bilo koga od nas i svi se borimo da se izvučemo čak i ako se bojimo priznati.

Ali dopustite mi samo da vam kažem ovo, ako se osjećate kao da zauvek čekate na odgovore na vašu bol. Dajte mu vremena.

Vreme je iscelitelj svih rana”, često je kliše koji se koristi kada se pokušava izlečiti život, um i duša, ali obećavam vam da je to istina.

Jer usred vaše oluje nikada nećete moći imati istu svest koju ćete imati kada date malo vremena onome s čime se suočavate.

Razmislite o tome kao da jašete talas dok ste u vodi. Ulazite, valovi su grubi i sada se želite vratiti na obalu jer vaše telo ne može podneti težinu.

Dajte talasima nekoliko minuta ili sat i sada su mirni i možete se vratiti natrag i umočiti celo telo i uživati ​​u talasima i osećaju hladne vode na vašoj koži.

To je način da se nosite s životom jer iskreno, nećete razumeti sve što vam se događa, a trenutačno će biti užas i udarit ćete nogama i mlatiti rukama i poželeti vrištati , vrištati na bol.

No, s vremenom ćete moći malo po malo napraviti više smisla za sve što ste podneli i pronaći neko značenje u vašim iskustvima.

Nemojte odmah odustati, jer je teško nastaviti. Dajte mu vremena kao talasima na moru i pričekajte da se smiri oluja. Tamo ćete naći svoje odgovore.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *