“VREDI RIZIKOVATI” Svi detalji POMIRENJA Emine Jahović i Mustafe Sandala

Naša poznata pevačica, koja je nedavno objavila da se razvodi, ozbiljno razmišlja da ljubavi s Mustafom Sandalom pruži još jednu šansu.

Iako je pre dva meseca objavila da se nakon desetogodišnjeg braka razvodi od najpopularnijeg turskog pevača, Emina je sa Mustafom postigla sporazumni dogovor i zbog sinova je sa njim u dobrim odnosima. Zbog naslednika par je odlučio da zaboravi na nesporazume.

– Emina i Mustafa mnogo su se voleli. Ni nakon razvoda njihova ljubav nije postala manja. Jednostavno, imali su probleme koje su probali da reše. Međutim, u poslednje vreme pevačica sve češće razmišlja o pomirenju – kaže za “Blic” izvor upućen u priču.

Ono što je još interesantnije jeste da je pop pevačica, koja nipošto nakon razvoda nije želela da govori o Mustafi, po prvi put objavila rečenicu koja je i te kako dvosmislena i mnogi su pomislili da je upućena upravo turskoj zvezdi. Pevačica je citirala Paula Koelja, koji je rekao: “Ako i dalje misliš o tome, vredi rizikovati”, napisala je ona.

Podsetimo, Emina i Mustafa su se za vikend zajedno pojavili na utakmici sina Jamana i navijali za sve njegove uspehe, kao i postignute golove.

Evidentno je da su oboje zbog sinova spremni da učine sve, pa tako i da na trenutak zaborave na probleme.

Podsetimo, Emina i Mustafa su stali na ludi kamen pre deset godina, a premda su oboje velike zvezde uspeli su da venčanje održe daleko od medija.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *