Duzina leti

VOUUU OVO JOŠ NISTE ČULE: Sindrom “LETNJEG PEN*SA” za kojim su žene POLUDELE, a EVO o čemu se radi!

Iskoristite ovo leto…

Ukoliko ste ikada istraživali po forumima gde se vodi raspravo oko muškog polnog organa, kojim se pripadnici jačeg pola diče čuli ste za ovaj sindrom “letnjeg penisa”. Naime, većina muškaraca koji su se bavili svojim polnim organom i merili ga došli su do zaključka da je u toku leta njihov libido raste ali i da je “on” duži.

Zašto je duži?

Nekoliko faktora može uzeti u obzir kad je reč o prividnom rastu penisa tokom toplijih meseci. Kad je napolju jako vruće, pijete i više vode, a telo pokušava da se reši vrućine znojenjem. Ta kombinacija dovodi do oticanja tela i kože. I to stvara utisak da su pojedini delovi tela veći nego inače.

Kad je vruće krvni sudovi se šire, što uzrokuje porast erektilnog tkiva do maksimalnog volumena.

Porast libida!

Ne samo da se penis leti čini većim, veći i seksualna želja raste. Razlog leži u činjenici da se tada češće i više družimo te da veću pažnju polažemo izgledu naših tela, a što na kraju dovodi do veće požude.Kada je toplo i sunčano osećamo se srećnim i zadovoljnim, a to blagostanje istovremeno osećaju i naši intimni delovi tela.

Sunčevo svetlo dokazano utiče na nivo serotonina u našim telima, a to je ključni neurotransmiter koji se povezuje s osećajem zadovoljstva.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *