Lana Jurcevic

“Volim kad me OPALI, a ono posle me JOŠ VIŠE VESELI” Pevačica uzdrmala Balkan šokantnim priznanjem

Do sada je retko kada imala ovakve “ispade”, ali je njima i te kako uspela da uzdrma mnoge na Balkanu, makar ako je suditi prema društvenim mrežama. Mašta Lane Jurčević je i ovoga puta na zavidnom nivou.

Lepa hrvatska pevačica je podelila novogodišnju čestitku putem svog “Instagrama”, a svako ju je doživeo onako kako je želeo. Njena poruka je bila jasna.

“Ja ne znam kako vi, ali ja baš volim da me nešto ‘opali’ po prstima… Znam da zvuči mazohistički, ali ono što se događa nakon toga me puno više veseli, a to je da postanem i otpornija i jača i mudrija. Ali, nisam ja sad bitna. Volela bih da se ni vi ne bojite lekcija i promena i da to uvek okrenete u svoju korist- za svoj napredak. Znam da se ljudi boje loših stvari, ali nikad se čovek nije se pomakao s mesta kroz idlična iskustva, ali isto tako za svaku lepu stvar, zahvalite se ljudima oko sebe i Onome gore”, poručila je Lana i nagovestila da ulazi srećna u ovu 2018.

Na kratkom videu je nazdravila svima, a komentari su bili različiti. Neki su mislili da je malo pretrala sa čestitkom, ali većina ju je podržala i čestitala na ovoj nesvakidašnjoj čestitki.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *