Zorana

VOLI TETOVAŽE, SKUPA KOLA I LUKSUZ: Ko je supruga košarkaša Darka Miličića i sestra ubijenog Marka Mugoše?

Ona obožava tetovaže, skupa kola i luksuzan život. Ona ne voli preterano da se eksponira u medijima, ali je zato na društvenoj mreži Instagram prava zvezda. Uz Darka i njegovu karijeru bilo je selidbi, putovanja i raznih spoticanja, ali ona je rodila troje dece i uspešno obavlja sve svoje obaveze.

Skoro celo telo joj je oslikano. Zategnuta je, zgodna, privlači poglede svojim atraktivnim izgledom. To je supruga Darka Miličića, kreatorka, koja kaže da bi da je muško, imala još više tetovaža.

“Mi smo pravični roditelji. A deca su nam zaista dobra, tako da nemamo problem sa njima. Darko ume da bude popustljiviji, dok se kod mene uvek zna šta sme, a šta ne sme. Rekla bih da sam ja stroža, jer mora da se zna red”, kaže Zorana. Ova sposobna dama oduvek je privlačila pažnju atraktivnim izgledom. Zategnuto telo jasno govori da trenira. Brojne tetovaže govore nešto drugo.

“Prvih dana je zaista bilo teško. Bila sam u Americi kada sam rodila prvo dete i bila je to borba. To su dani kada pokušavate da uspostavite dojenje, da uvedete bebi neki ritam, da se vi oporavite. Na sve to, ja sam bila potpuno sama u tuđoj zemlji, ali prošlo je… Dete je poraslo, a ja sam izašla iz situacije jaka i spremna da rodim još dvoje dece”

Par se venčao pre osam godina, a na svadbi u Sremskim Karlovcima bili su i Marko Jarić sa tadašnjom suprugom Adrijanom Limom, Nenad Krstić, Mile Ilić, Nemanja Aleksandrov i Mark Gasol. Gospođa Miličić je modni kreator, a u poslu ima i malu “pomoć” supruga.

“Oduvek sam imala pasiju prema modi. Uvek mi je važno Darkovo mišljenje i on prati moj rad. Ali da se baš razume, to ne mogu da potvrdim”, rekla je Zorana uz opasku da i ona i suprug vole sport.

“Užasno je što nas pominju u negativnom kontekstu. Niti je moja žena Zorana želela, niti uticala na to da Marko postane to što je bio. On joj je bio brat. Ja, koji sam zavoleo Zoranu i oženio se njome i s kojom imam troje dece, nisam mogao da odustanem od nje samo zato što je njegova sestra. Da li samo zbog toga treba da se prezime Miličić provlači kroz medijsko blato? “, izjavio je suprug Darko posle ubistva njenog brata Marka.

“Svaka osoba, pa i ja, napravi greške u životu, ali slava Bogu, grešio sam na svoju štetu i svoje grehove vraćam Gospodu kroz dobra dela koja mi je dao da radim. Marko neka počiva u miru, ne znam šta je radio i čime se bavio. Niti smo ga moja Zorana niti ja savetovali loše u bilo kom smislu. Pokušao sam kao brata svoje žene samo da ga usmerim u pravom smeru, da priđe Bogu i samo na taj način da se izvuče iz čeljusti u kojima se nalazio. Nažalost, očigledno nismo uspeli”, završava Darko.

Porodica živi srećno u Novom Sadu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *