Savrsen sastanak

VODIĆ U 10 STAVKI ZA SAVRŠEN PRVI SASTANAK, SVE DO DETALJA: Kada ovo naučite, zavešćete muškarca BEZ MUKE!

Kada su sastanci u pitanju, mnogo je toga važno odraditi kako treba. Naravno da ne možete uticati na hemiju koja će se dogoditi ili se neće dogoditi između vas dvoje, ali možete uticati na to da sve ostalo ide u prilog.

Dakle, pre samog sastanka, imajte na umu ove 2 važne stvari:

1. Pažljivo odaberite mesto gde ćete se naći. Nemojte izabrati mesto koje je preglasno, jer nećete čuti jedno drugo. Ako ćete samo sedeti, gledati u njega i povremeno se nasmejati, verovatno ćete uprskati ako vam ispriča neku tužnu priču, a vi ćete se smejati jer ga ne čujete. Pobrinite se da oboje čujete jedno drugo bez galame. Takođe, nemojte ići na preintimno mesto. Morate izabrati ravnotežu. Ako je pretiho, može vam postati naporno kad zapnete na jednoj temi.

2. Baš kao što ćete imati plan za beg (dobar izgovor) ako krene po zlu, imajte i plan za dalje ako sastanak nadmaši vaša očekivanja. Ne želite da završite taman kad se atmosfera zagrejala. Ako zastanete na uglu ulice i ne znate gde dalje, moglo bi da se završi neslavno.

Evo kako izvući maksimum iz te iskre zbog koje ste i završili na sastanku:

1. Ne pričajte o bivšim vezama. Ozbiljno, ni reči! Za time nema nikakve potrebe na prvom sastanku.

2. Ako ne znate ništa o nečemu što je spomenuo, nemojte se pretvarati da znate. Istina će na videlo isplivati pre ili kasnije, a ne želite nakon što vam dobro krene da uprskate. To će vam se sigurno vratiti kasnije i osećaćete se glupo, a on će pomisliti da ste lažljivica.

3. Nemojte preterati s alkoholom. To nije poželjno ponašanje i izgledaćete manje privlačno nego što mislite.

4. Nemojte biti preglasni. Ako ste nervozni, ne pokušavajte to da sakrijete preglasnom pričom ili preglasnim smehom. Želite da budete zabavni, a ne se ponašate kao razbijačica.

5. Budite maksimalno pristojni prema konobaru ili taksisti, makar ne bili profesionalni. Oni ne zaslužuju vaše loše ponašanje i ispašćete antipatični.

6. Nađite zajednički jezik. Ako razgovor zapne, pokušajte sa zajedničkim interesima, knjige koje čitate, životinje koje oboje volite, bilo šta.

7. Imajte dobru priču u rukavu. Imajte spremnu neku smešnu i možda pomalo neprijatnu priču koju možete iskoristiti za razbijanje leda.

8. Izbegavajte neodlučnost. Nemojte satima odlučivati šta ćete pojesti ili biti preterano nemirni. Vaš potencijalni partner će pomisliti kako će svaka večera s vama biti borba. Ne budite princeza, jedite!

9. Postavite onoliko pitanja na koliko vi odgovorite. Ovo je odlično pravilo za održavanje ravnoteže razgovora.

10. Pažljivo slušajte šta ima da kaže. Postoji razlika između slušanja s namerom da što pre uskočite sa svojom pričom i pažljivog slušanja i upijanja šta druga strana govori. Pokažite mu da ste zaista zainteresovani za to što želi da kaže. Imate mozak, prema tome – iskoristite ga.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *