Soraja

VIŠAK KILOGRAMA I ŠIROK NOS Odrasla je u hraniteljskoj porodici, a ovako je Soraja nekad izgledala

Starleta Soraja Vučelić pojavila se na javnoj sceni Srbije pre sedam godina, od kada je počela da niže skandal za skandalom.

Poslednjih dana Soraja je ponovo u centru medijske pažnje od kada joj je zabranjen ulazak u Srbiju, a nakon navoda da je nestala ona se oglasila i otkrila da se nalazi u Americi.

Kako je Soraja izgledala pre nego što se podvrgla brojnim operacijama, gde je živela, kao i koji sve skandali su je pratili poslednjih godina, pogledajte u nastavku.

Soraja se prvi put pojavila u javnosti u rijaliti šou programu Veliki brat, 2011. godine. Tada je imala crnu kosu i razmak među zubima.

Rođena je 1986. godine, a odrasla je u hraniteljskoj porodici i Domu za decu bez roditeljskog staranja u Bijeloj, budući da majka nije imala sredstava da je izdržava.

Majka ju je redovno posećivala sve dok nije preminula, nakon čega je rodbina nastavila da se brine o Soraji.

Sa 18 godina je, od novca koji je nasledila od majke, ugradila silikone u grudi. Najpre je ugradila trojku, ali ih je zatim povećala na šesticu.

Godine 2013. ponovo je učestvovala u Velikom bratu, gde se ovog puta pojavila kao plavuša.

Operisala je nos i usta, za jagodice nije želela da se izjašnjava, dok je za zadnjicu tvrdila da je rezultat napornih treninga. Nakon što je stekla medijsku popularnost, počela je da se pojavljuje u spotovima. Tada je živela u iznajmljenom stanu u Beogradu, u kome, prema sopstvenom priznanju, nije imala gotovo ništa.

– Ma nemam ništa u stanu. Prazan je ovako zato što sam se skoro preselila, ima možda dva meseca. Čim sam dobila kola, bila mi je potrebna garaža, pa sam se odlučila da uzmem stan negde blizu neke garaže. I evo me sad ovde – rekla nam je Soraja svojevremeno kada smo je posetili u domu u kome je tada živela.

Soraja se godinama dovodi u vezu sa ozloglašenim crnogorskim klanovima, a njena prošlost puna je burnih detalja.

Godine 2014. godine otkrila je da je već nekoliko puta pozivana na informativne razgovore u policiju. To je izjavila nakon što se našla u središtu istrage o ubistvu vođe barskog klana Armina-Muša Osmanagića.

Za njom je nakon ubistva raspisana lokalna potera, a sedam meseci kasnije, čim je iz Beograda sletela na tivatski aerodrom, sprovedena je u barsku policiju. Zbog ubistva Osmanagića saslušavana je tri sata i to povodom navodnih veza koje ima sa podzemljem u Beogradu, konkretno sa osobama iz klana Luke Bojovića, čija je desna ruka u Crnoj Gori bio pokojni Luka Đurović.

Nekoliko meseci nakon saslušanja, tačnije u novembru 2015. godine, Vučelićevoj je u Podgorici zapaljen džip marke “rendž rover”. Policija u Crnoj Gori paljenje džipa povezala je s njenom posetom optuženom hakeru Milošu Čujoviću u zatvoru u Spužu, koji se u pritvoru nalazio zbog internet prevara i trgovine kokainom.

Još jedan od mnogih skandala koji su je pratili dogodio se sredinom 2016. godine kada ju je isekao nožem fudbaler Crvene Zvezde Stefan Mihajlović. Naime, on je njoj naneo povrede po stomaku i vratu, međutim ona je odlučila da ovaj incident zaboravi i ne tuži fudbalera.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *