VIDELI STE DA SE VAŠEM DEČKU NABACUJE DRUGA? Dobro razmislite šta ćete uraditi, ali ovo nikako ne smete!

Verovatno vam se barem jednom u životu dogodilo da ste svojim očima videle kako se vašem partneru nabacuje druga devojka. Koliko god da ste ljute, dobro razmislite pre nego što napravite neku glupost.

Ako vam se desi da se vašem dečku udvara druga devojka, trudite se da ostanete pribrane.

Nemojte se raspravljati

Iako ne možete podneti situaciju da se neka devojka nabacuje vašem momku, nekad je bolje da se ne mešate. Nemojte da im pretite jer time samo šaljete pogrešnu poruku. Govorite mu kako mu ne verujete, a samim tim može doći i do neželjene svađe u vašoj vezi. Takođe, udaljavate se sve više od svog partnera, a to kao rezultat ima poljuljanu vezu.

Ne optužujte odmah partnera

Smirite se, dišite i i ne reagirajte u afektu. Ne optužujte ga odmah, pogotovo nemojte ovo raditi, ako nemate dokaza da se nešto dogodilo između njih. Dobro razmislite pre nego napravite nešto. Možda će mnogo da se naljuti, a to sigurno ne želite.

Proverite sve što znate

Prvo proverite činjenice koje znate ili koje mislite da znate. Proverite da li su istinite, pa tek onda reagujte. Obratite pažnju i na njegovo ponašanje i probaj te iz njega izvući radi li se o stvarnoj opasnosti za vašu vezu ili vam se možda sve učinilo.

Dogovorite se

Razgovarajte i vidite šta oboje mislite o celoj situaciji. Možda on misli kako je flert sasvim normalan deo veze i kako je to prihvatljivo ponašanje. Tek kad razjasnite ovaj deo moći ćete normalno funkcionisati.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *