Najjaci orgazam

Verovale ili ne, postoji određeni dan kada ćete doživeti najsnažniji orgazam za pamćenje.

Verovale ili ne, postoji određeni dan kada ćete doživeti najsnažniji orgazam za pamćenje.

Iako vam tih dana možda nije do seksa zbog hormona koji bujaju u vama i čine da se osećate nervozno, ipak, ima u tim danima i nešto lepo. Period pred menstruaciju je vreme kada ćete doživeti orgazam za pamćenje.

Ne samo što će orgazam biti jači i intenzivniji nego ostalim danima, već ćete se osloboditi nabujale nervoze i napetost.

Do ovog zaključka došla je seksualna terapeutkinja Lori Votson koja tvrdi da su u tom periodu kontrakcije materice učestalije što će činiti orgazam jačim. Uopšteno, sva čula su u tom periodu istančanija pa će i sam vrhunac biti izraženiji.

Iako vam možda dan pred menstruaciju nije do seksa, setite se ove preporuke i prepustite se uživanju, jer će rezultat na kraju biti za pamćenje.

Ove stvari uzbuđuju muškarce više od golotinje

Ako ste mislile da muškarca uzbuđuju samo seksi stvari i golo telo, prevarile ste se. Kao i žene, muškarci seksualno uzbuđenje vezuju takođe za neke neseksualne objekte i pojave. Sledeće stvari uzbudiće ga više od golih nogu i grudi.

Parfem

Miris igra važnu ulogu po pitanju seksualnog uzbuđenja, pa muškarci često određeni parfem vežu za osobu i uzbude se čim ga osete.

Pesma

Neke pesme su jednostavno pokretači seksa, pa ih povezujemo sa uzbuđenjem kada smo s partnerom.

Crvena boja

Ovo je boja strasti i ljubavi, ali i neposredno sredstvo za uzbuđivanje partnera. Stoga, ako idete u potragu za seksi donjim vešom, odaberite neki set u crvenoj boji.

Čista i mirisna posteljina

Koliko god je ovo relaksirajuća stvar, toliko mami na igru pod čaršafom.

Njegova košulja na vama

Biće mu seksi da vidi svoju veliku košulju nemarno zakopčanu na vašem golom telu. To će da ga podstakne da je skine.

Strah

Koliko god da vam čudno zvuči, veliki broj muškaraca uzbuđuju nepoznate situacije u kojima osećaju strah i navalu adrenalina.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *