Verica Rakocevic

VERICA RAKOČEVIĆ OČAJNA Kreatorka posetila plastičnog hirurga, a kada je videla da joj je skoro UNIŠTIO LICE, pala u depresiju

Srpska kreatorka Verica Rakočević početkom godine posetila je jednu privatnu kliniku u Beogradu gde je radila zatezanje lica, a kako joj je hirurg nije dobro odradio posao, morala je da ide na korekcije.

Verica Rakočević će za dva meseca napuniti 70 godina, a mnogi komentarišu da izgleda dosta mlađe. Razlog tome što ona često ide na sređivanje kod jednog poznatog beogradskog hirurga, a poslednji put je mogao da bude fatalan. Naime, Verica je početkom godine posetila jednu beogradsku kliniku gde je radila zatezanje lica, a hirurg nije dobro odradio. Verica je bila očajna i nije znala šta da radi, pa je otišla na korekciju kod drugog lekara.

– Verica nikada nije krila da hirurškim puta uklanja tragove godina na licu i telu. Kako joj je do sada sve bilo u redu, ona je smatrala da će i ovog puta proći bez problema. Ali nije bilo tako. Nakon brojnih konsultacija ona se opredelila za tretman lica, ali je onda krenulo sve po zlu. Nakon intervencije je došlo do ozbiljnih komplikacija- kaže naš sagovornik.

Ona je mislila da će posle intervencije izgledati odlično, ali kada je otok spao, njoj je lice izgledalo sve gore – kaže nam izvor blizak kreatorki i dodaje:

– Lice joj je toliko bilo podignuto, da je sve vreme izgledalo kao da se smeje. Usne su joj bile previše raširene i jasno joj je bilo da nešto nije kako treba. Kako je trebalo da otputuje, Verica je odmah preduzela mere. Otišla je kod lekara kako bi korigovala sve ono što je bilo loše urađeno. Ovo joj je bilo za nauk. Sumnjam da će odustati od hirurških intervencija, ali sada bar zna da mora da vodi računa gde odlazi – poručuje Veričin blizak prijatelj koji je želeo da ostane anoniman. Ne krije da je kreatorka bila očajna.

Kako bismo proverili da li je sada sve u redu, pozvali smo Vericu, ali se nije javljala. Ona je često u intervjuima isticala da posetu hirurgu smatra kao normalnu stvar i da to ne treba kriti.

– Naravno da jesam. Neću demistifikovati do kraja šta i kako. Radila sam ono što meni kao esteti donosi zadovoljstvo uživanja u svom telu. Mislim da je normalno da u pedeset godina nešto korigujete na sebi hirurškim putem. Nenormalno je da to radite sa dvadeset. Naravno, daleko od toga da sam plastična baba napunjena silikonima od glave do pete kako vole da kažu – rekla je pre nekoliko godina Verica.

Comments

comments

One comment on “VERICA RAKOČEVIĆ OČAJNA Kreatorka posetila plastičnog hirurga, a kada je videla da joj je skoro UNIŠTIO LICE, pala u depresiju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *