VEncanje slike

VENČANJE FILIPA I PRIJE U SLIKAMA: Sve ih je koštalo 400.000 evra, crvenim tepihom prodefilovalo 900 zvanica, torta od 10 spratova, prvi ples… (FOTO)

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčali su se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, u koju su se uputili kočijama, a pre svadbenog veselja opet su se vratili u vilu, gde je mladoženja preneo mladu preko praga.

Veliko slavlje nastavili su u “Belexpo” centru gde je oko 900 zvanica uživalo u fantastičnoj atmosferi, hrani i piću, a sve ih je koštalo oko 400.000 evra.

Sve je bilo podređeno mladencima, a pred kraj im je izneta torta od 10 spratova.

Novopečena gospođa Živojinović otkrila je kakve probleme je imala zbog detalja sa venčanja, a više o tome pronaći ćete u nastavku. Aleksandra je otkrila da joj je veo zadao najveću glavobolju nekoliko dana pre same ceremonije.

“Umesto u Srbiju, pošiljka je iz Italije otišla u Memfis, a kako se sve to dogodilo u petak, pred vikend, rekli su nam da veo ne može da stigne u Beograd pre četvrtka, odnosno do dana naše svadbe”, otkrila je gospođa Živojinović, koja je ipak bila najsrećnija mlada.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *