Sergej Cetkovic

VEĆ 19 GODINA VOLI LEPU KRISTINU Ovo je supruga Sergeja Ćetkovića koja uopšte ne voli da se eksponira

Pevač Sergej Ćetković često s ponosom ističe da je porodica centar njegovog sveta, iako suprugu i ćerke čuva daleko od medija.

Sergej je već 19 godina u braku sa suprugom Kristinom, sa kojom ima dve ćerke – Lolu i Milu.

Kristina Ćetković ne voli javno eksponiranje, iako je najveća podrška svom suprugu, a više njenih fotografija i detalja o njihovom braku pogledajte u nastavku.

Sergej i Kristina u skladnom su braku od 1999. godine.

Godine 2010. par je usvojio devojčicu Lolu, a dve godine kasnije i tada četvoromesečnu Milu.

Pevač se trudi da svoj privatni život sačuva od očiju javnosti, ali je u pojedinim intervjuima ipak govorio o tome koliko mu znači podrška supruge.

“Zaista sam srećan jer imam ženu koju volim i koja me voli. Važno je biti svestan te ljubavi i znati šta hoćeš u životu, a ja želim mir, ljubav, mirnu luku, porodicu, stabilnost, poverenje i iskrenost. Ne želim laž, interes i matematiku u svom životu. Neću da glumim nešto što ne osećam, niti umem da glumim ljubav na silu. Veoma sam emotivan i na sve reagujem srcem. Kod Kristine najviše cenim to što je iskrena i direktna, kod nje nema uvijanja i lažnih obzira. Kristina je moj odraz i ja njen. Jedno drugom smo i sidro i vetar u jedrima”, rekao je svojevremeno Ćetković.

Kristina na koncertima uvek bodri supruga iz prvih redova, a njena lepota nikada nije prošla neopaženo. Iako joj je suprug popularni muzičar, ona ne voli eksponiranje i vodi vrlo skroman način života.

Kristina Ćetković prošle godine objavila je slikovnicu pod nazivom “Šta je slađe od kolača” , a prihod od prodaje bio je namenjen socijalno ugroženim porodicama.

Kako se ljubav prema deci prožima kroz svaki segment njihovih života, Kristina i Sergej nedavno su predstavili crtanu seriju “Lola i Mila”, čiji su autori i koja je inspirisana njihovim ćerkama, po kojima je i dobila ime. Ova crtana serija ima deset epizoda čije prikazivanje počinje sledeće nedelje.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *