Luna Djogani

UZOR JOJ STARLETA Luna Đogani ulazi u “Zadrugu 2”, otkrila planove i sve IZNENADILA izjavom

Blogerka Luna Đogani ponovo ulazi u rijaltii Zadruga koji uskoro počinje, a sada je sve iznenadila izjavom da joj je zapravo uzor popularna starleta.

Đoganijeva je danas gostovala u autorskoj emisiji Lava Pajkića “Kontravizija”, i poručila:

-Što se tiče mode uzori su mi sestre Kardašijan. Kada su Kim Kardašijan proglasili za jednu od najpoznatoiih žena na svetu ona je rekla da svi kažu da nema ni jedan talenat, ali je napravila biznis od svega. Skidam joj kapu zbog toga.

Tom prilikom Luna je otkrila koji su njeni razlozi ulaska u ovaj rijaliti format.

– Da, ulazim u “Zadrugu 2”. To niko nije očekivao, bio je to veliki šok, prvenstveno za moju porodicu. Ali eto, ja sam to sama odlučila, to je bila moja želja. Pružila mi se još jedna prilika da ispravim neke stvari koje nisam uspela u prvoj i da pokažem kakva je Luna Đogani, da se družim i zezam, i da budem pozitivnija nego što sam bila u “Zadruzi 1”. Imam neke nedovršene stvari – rekla je Luna.

Voditelj je upitao šta bi se dogodilo da se u Belu kuću usele i njen bivši dečko Sloba Radanović, sa bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

– Neće. Prvo, ne verujem da će oni ući. Videla sam da je svako našao svoj put, ja im želim svu sreću. Ni ne razmišljam o tome, ja tamo ulazim zbog sebe, sigurno ću biti sama za sebe i želim da se stvarno predstavim onako kako sam zamislila. Pružena mi je druga prilika da to ispunim kako želim – navela je Đoganijeva.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *