Usred noći probudio je bol u stomaku. Otišla je u bolnicu misleći da je trovanje,a iz nje izašla sa BEBOM

Kristal Gejl Emerson (29) sa ŽFloride probudula se used noći sa jakim stomačnim bolovima. Pozvala je lekare zbog trovanja hranom, ali se na njeno iznenađenje porodila.

– Prethodne noći jela sam kineksu hranu i nekako sam shvatila da je najverovatnije u pitanju trovanje ili tako nešto – rekla je Emerson,

Ispostavilo se da je sve u redu sa kupljenim obrokom. Do tada nije znala, ali radilo se o tome da je 37 nedelja bila trudna i pred porođajem.

Sat vremena nakon što je probudio jak bol, razbudila je i verenika jer su morali da idu do hitne pomoći.

– Toliko me je bolelo da nisam mogla da se pomeram. Oko 6.30 sati lekari su došli po mene. Sve se izdešavalo toliko brzo da sam imala kontrakcije pa smo shvatili šta se zapravo dešava – nastavlja ona.

Ovo joj je drugo dete, ali za razliku od trudnoće sa privim nije imala nikakve simptome.

– Neznatno sam se ugojila, mada to nisam primetila ni sa prvim detetom – dodaje Emerson.

Džuli DeĆesare akušer-ginekolog, rekla je da je moguće da žena shvati da je trudna samo nekoliko sati pre porođaja, ali da je u njenom dvadesetogodišnjem iskustvu to doživela 3 puta.

– Kada žena inače nema normalan menstrualni ciklus ne primeti da nema menstruaciju. Ili kada koriste kontraceptivne pilule veruju da ne mogu da zatrudne, a ovaj metod zaštite ih izneveri. Neke koje sam videla jednostavno su poricale – kaže doktorka.

Ona ističe i da je čudno da žena ne oseti da se beba pomera, pogotovu ako joj to nije prva trudnoća.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *