Raskid na fejsbuku

UHODIO SAM DEVOJKU SA LAŽNOG PROFILA NA FEJSBUKU: Posumnjao sam da VARA kada me izbrisala iz prijatelja, a jedna fotka mi je rekla SVE!

Devojka je svog dečka izbrisala iz prijatelja na Fejsbuku i u njemu se rodio crv sumnje.

Kreirao je lažan profil kako bi otkrio šta se zbiva. Ono što je saznao došlo mu je kao hladan tuš, a onda je pomoć zatražio od savetnice.

“Lažan profil na Fejsbuku pomogao mi je da otkrijem kako moja devojka ima nešto sa drugim tipom. Imam 22, a ona 23 godine. Pre nekoliko meseci otišla je na vikend s prijateljicama i prekinula “prijateljstvo” sa mnom nedugo nakon što je stigla u hotel.

Odmah sam je nazvao, ali je ona negirala da je to napravila. Jutro posle me opet prihvatila za prijatelja na Fejsbuku, ali je dodala i drugog tipa. Kasnije sam video kako ju je on označio na fotografiji na kojoj su njih dvoje zagrljeni.

Kada se vratila, pitao sam je šta se događa, a ona je tvrdila da se nije dogodilo ništa loše te me pozvala da se uselim kod nje. Bio sam previše ljutit, pa sam odbio. Nakon nekog vremena sam se izvinio, ali dotad se, pak, ona predomislila. Rekla mi je da je više ne zovem pa sam došao na ludu ideju – otvorio sam lažan profil na Fejsbuku pod imenom njenog bratića.

Znao sam da to nije u redu, ali morao sam saznati istinu. I da, bilo mi je jasno da ima nešto s tim tipom. Ja je i dalje volim i želim da budemo barem prijatelji ako ne možemo biti zajedno”, ispričao je mladić.

Ovo je nas odgovor njemu:

“Zaista bi bilo najbolje za tebe da se povučeš. Ona je s nekim drugim. Želeći joj biti prijatelj samo ćeš patiti i nećeš moći da kreneš dalje. Reci zbogom i nastavi sa životom. Zasigurno ćeš pronaći pravu osobu za sebe.”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *