Erekcija

UBICE EREKCIJE: Ovih 10 stvari totalno odbijaju frajere od seksa, a broj 4 je NAJLUĐI

U tim slučajevima sve pada u vodu, a seks postaje samo “šta bi bilo kad bi bilo”.

Iako se čini da ne postoje stvari koje bi muškarce mogle da odvrate od seksa, zapravo se često događa da ih u ključnim trenucima od devojaka odbijaju sitnice, za koje žene najčešće misle da će ih samo dodatno napaliti. U tim slučajevima sve pada u vodu, a seks postaje samo “šta bi bilo da je bilo”.

YourTango popričao je sa deset muškaraca i pitao ih šta je kod njih totalno upropastilo noć punu strasti.

1. 50 nijansi sive

“Očito je seksi kad devojka čita, ali kad ne može da izdrži barem jedan razgovor da ne spomene tu j*benu knjigu 15 puta, to je najjezivija stvar na svetu. I totalno ubija erekciju”, tvrdi 36-godišnji Džastin.

2. Ćelavica

“Šta mi je jezivo? Ženske vagine koje izgledaju kao one osmogodišnjakinja. Ja sam odrastao muškarac, ne palim se na curice. Kad to vidim, neću da prekinem seks, ali budite sigurni da neću doći po repete. Gomila tipova se pali na to, ali ja nisam jedan od njih”, tvrdi 33-godišnji Anđelo.

3. Nepostojeći penis

“Odveo sam tipa kući i malo smo se zezali kad sam mu gurnuo ruku u gaće – nije bilo ničega. Prvo sam mislio da nešto nije u redu dok nisam shvatio da je on zapravo ona. Zašto bi ona došla sa mnom kući kad sam očito gej? Nakon što sam poludeo, otišla je. Nije mi jasno kako vi žene hodate okolo bez ičega u gaćama”, tvrdi 29-godišnji Metju u uzjavi koja sasvim sigurno nije izmišljena.

4. Devojka s igračkama

“Plišane igračke i dalje su na vrhu liste stvari kojem me prestravljuju. Izgledaju mi poput lutke Čaki. Šta je sa ženama i lutkama nakon što pređu 30?”, pita se 36-godišnji Nejt.

5. Večna tinejdžerka

“Na početku sam mislio da je ironična jer je imala hipsterski vajb, ali s obzirom na to da je imala postere NSync od zida do zida, a na plafonu ogromni poster Džastina Timberlejka, znao sam da nešto nije u redu. Rekao sam joj da imam proliv i da moram da idem, kako bih bio siguran da mi se neće javljati. Žene ne vole priče o stolici”, tvrdi 29-godišnji Rajan.

6. Mišićava bilderka

“Ne želim da budem kreten, ali znam da mogu biti s kim hoću zbog love koju imam pa su moji standardi visoki. Ako će žena biti sa mnom samo zbog mog novca, mora da bude jako seksi. Jednom sam otišao kući s jednom curom, a kad se skinula video sam najveće bicepse na ženi ikada. Ruke su joj bile kao Madonine i stvarno sam počeo da se bojim šta bi mogla da mi uradi ako je iznerviram. Prekinuo sam druženje, a mogu vam reći – većini muškaraca veliki mišići nisu samo zastrašujući, nego i ružni”, tvrdi 35-godišnji Deni.

7. Riba ribi grize…

“Ljubili smo se i ona je celo vreme pokušavala da ugrize moj jezik. Činilo se da je više fokusirana na to nego na ljubljenje. Osećao sam se kao da igramo neku bizarnu igru, u kojoj je cilj zadržati jezik do kraja noći”, rekao je 40-godišnji Olivije.

8. Strankinja

“Bila je zagrejana, ali htjela je da se igramo s kostimom i nije htela da kaže ništa o sebi. Ispočetka mi se misterija sviđala, ali što sam više razmišljao počeo sam da shvatam da nešto krije o sebi. Mogao sam da se poseksam sa serijskim ubicom”, kaže 33-godišnji Skot.

9. Cura s lisicama

“Imala je valjda deset lisica koje su visile sa uzglavlja kreveta. Nakon što sam to video, samo sam razmišljao o tome koliko ljudi ona voli da vezuje njima. Ako joj dopustim da mene veže, hoće li otići i po komšije, prijatelja, nekog četvrtog? Nije pomoglo ni to što su sve bile različitih boja”, priča 33-godišnji Bili.

10. Prskalica

“Jednom sam bio s devojkom koja je prskala, mislio sam da se upiškila. Prijatelji su mi rekli da mogu da se ponosim time što sam postigao, ali ja se nisam osećao tako. Neću vas lagati ako kažem da živim u strahu da ću opet sresti takvu ribu”, rekao je 30-godišnji David.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *