TUGA Iznenada preminuo trogodišnji sin glumca Žike Todorovića

Trogodišnji sin poznatog glumca Srđana Žike Todorovića (52) Dejan iznenada je preminuo sinoć u Beogradu iz još neutvrđenih razloga.

Žika i Ana Todorović sinoć su doživeli neizmernu tragediju smrću trogodišnjeg sina Dejana. Njih dvoje su već 20 godina zajedno, a njihova ljubav je krunisana prvi put venčanjem 2004, a drugi put rođenjem sina 2014. godine.

Okolnosti smrti za sada nisu poznate, a “Blicu” je ova tužna vest potvrđena iz najužeg kruga porodice.

Ljubav popularnog glumca i devojke sa Cetinja ni izbliza nije bila slična standardnim vezama poznatih. Upoznali su se na Adi Bojani, a živeli su daleko od očiju javnosti. Svake godine su letovali u malom ribarskom selu Bigovo, u kući glumčevog oca, barda Bore Todorovića.

Ljubav na prvi pogled: Odmah je znao da je Ana žena njegovog života

Žiku je pre nego što je upoznao Anu Jovićević, studentkinju Filološkog fakulteta u Beogradu, bio glas okorelog neženje.

Žika ju je primetio jednog sunčanog dana na Adi Bojani i, kako su svedočili njegovi prijatelji, odmah je znao da je ona žena njegovog života.

Iako se skoro nikada nisu pojavljivali u javnosti i Todorović se uglavnom trudio da njihov odnos sakrije od radoznalih pogleda, nekolicina njihovih fotografija poslužile su kao dokaz da su par koji se istinski voli.

Oni su se u početku zabavljali šest godina da bi se 2004. venčali na Cetinju i to u njenoj porodiičnoj kući. Prisustvovali su samo najbliži priajtelji i porodica. U Žikinom već poznatom maniru strogog čuvanja privatnosti, javnost je za sve saznala tek naknadno.

Oni koji ih poznaju tvrde da je njihov brak veoma skladan. Ono što mu daje posebnost, van urbane gradske vreve i njihov mali porodični raj jeste ribarsko naselje Bigovo gde svakog leta provode u porodičnoj kući Žikinog oca Bore.

Iz te porodične kuće Srđan nosi najlepše uspomene letovanja sa porodicom i sinom Dejanom koji je stigao na svet 1. maja 2014.

– Dejanov dolazak na svet sve nas je usrećio, a roditeljima bih poželeo da sebe, kao i sve nas usreće i jednom devojčicom – rekao je 2015. glumčev otac, popularni Đenka za magazin “Story”.

Svaki njihov dan na moru, kako je pisao magazin, počinjao je uobičajeno: Žika svako jutro ide u prodavnicu po hleb i ostale namirnice, a onda sedne u jedan restoran pored obale da popije kafu. Popodne njegova supruga ponovo ide u nabavku. On voli da predveče odvede Anu na pečenu ribu, kada su njih dvoje imali malo vremena samo za sebe.

Žika Todorović je i u intervjuima govorio da ga je očinstvo itekako promenilo na bolje.

– Život mi se promeni o za 180 speteni, nema više izlazaka… Odgovornost je mnogo veća. Prestao sam da izlazim i pre nego što sam dobio sina – ispričao je Žika Todorović u intervjuu za “Mondo”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *