Putovanje

TRAŽE SE 4 KANDITATA ZA POSAO IZ SNOVA: 3 meseca putuju EVROPOM, dobijaju 5.600 €, povratnu avio-kartu i plaćen smeštaj, a treba samo ovo da urade

Turistička kompanija “Bjuzbout” nudi posao iz snova svima koji uživaju u putovanjima i društvenim mrežama.

Nimei, kompanija traži četiri stručnjaka društvenih mreža koji će besplatno putovati i istražiti Evropu. Odabrani će tri meseca putovati Evropom, a jedini uslov je da sve što vide zabeleže i objave na Internetu.

Agencija “Bjuzbout” traži blogera, vlogera, Instagram i Snepčet zvezdu, a oni će biti izabrani na osnovu talenta za kreiranje sadržaja.

Odabrana četvorka istraživaće Evropu tri meseca od juna do septembra 2018. godine. Svaki član tima doživeće avanturu vrednu 5.600 evra, imaće plaćen smeštaj, džeparac, a na kraju putovanja dobiće bonus i povratnu avionsku kartu do Velike Britanije.

Tokom tromesečne avanture obići će neka od najpoznatijih mesta u Evropi, kao što su ostrvo Bled, Krakov, San Sebastijan, skrivene dragulje u Austiji i upoznaće se sa lepotama Švajcarske. Jednim malim delom proći će i Srbiju, a vrhunac puta biće sedmodnevno krstarenje hrvatskom obalom.

Oni koji žele da apliciraju za ovo nesvakidašnje besplatno putovanje treba da navedu koju socijalnu mrežu najbolje poznaju kao i da snime video od 60 sekundi u kojem će pokazati zašto agencija treba da izabere baš njih.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *