Seks vrucina

Top-pet saveta za vođenje ljubavi na +30

Kada je leto, više kože, mirisa i znoja utiče da se kod većine “probudi” pojačana želja za seksom. E sad, da biste u tome zaista uživali potrebno je da uradite nekoliko stvari.

Rashladite sobu

Za vreme seksa ćete se i te kako oznojiti.

Ko baš ne podnosi znoj verovatno će apstinirati. Međutim, ako prethodno ohladite sobu klima-uređajem, biće vam lakše.

Poze

Postoji nekoliko položaja kod kojih je telesni kontakt minimalan. Za seks na vrućini idealne su sve varijante “psećeg stila”, ali i jahaći položaj.

Seks u stojećem položaju takođe je opcija i to najbolje pod tušem.

Pravo vreme

Leti je najtoplije oko podneva ili u ranim poslepodnevnim satima. Zato leti “birajte” seks rano ujutro ili kasno uveče.

Podloga

Izbegavajte saten. Ako vodite ljubav u krevetu, posteljina treba da je pamučna, ili još bolje rashlađena. Satenska nikako.

Jedite ljuto pre seksa

Ljuto jelo ima efekat hlađenja tela. Naime, čili papričice sadrže kapsaicin, koji podstiče stvaranje hladnog znoja. Dakle, ljutom večerom ćete ubiti dve muve jednim udarcem.

Da li vam je veza u krizi? Proverite u četiri koraka

Ako ste počeli u vezi da se osećate nestabilno i nesigurno, pokušajte da otkrijete uzrok. Ispitajte sledeće četiri stavke i možda će vam biti lakše da zaključite da li želite da radite na vezi ili ste zajedno po navici.

Ako ste počeli u vezi da se osećate nestabilno i nesigurno, pokušajte da otkrijete uzrok tome. Ispitajte sledeće četiri stavke i možda će vam biti lakše da zaključite da li želite da radite na vezi ili ste zajedno po navici.

Komunikacija

Ovo je ozbiljan problem. Komunikacija je jedna od ključnih stvari za uspeh bilo kog odnosa, od ljubavnog i prijateljskog do porodičnog. Ako primetite da se u poslednje vreme ne smejete istim stvarima i da vam se priča svela na dogovaranje oko jela ili mesta gde ćete se naći, sedate i ozbiljno porazgovarajte.

Vidite samo mane

Ako zanemarujete kvalitete svog partnera, a vidite samo njegove nedostatke, uvek ćete biti nezadovoljne njime i svojom vezom. Pokušajte da se usmerite na vrline svog partnera i setite se zašto ste sa njim u vezi.

Spremne za svađu

Ako primetite da ste stalno mrzovoljne i nervozne i spremne na svađu s partnerom čak i oko sitnica, razmislite da li tu leži neki dublji problem.

Nemate vremena

Ne sećate se kada ste poslednji put bili zajedno u bioskopu, pozorištu ili na nekom putovanju? Zapitajte se zašto se to promenilo i razgovarajte s partnerom o promeni tog stanja.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *