Tina Tarner

Tina Tarner ovako izgleda u 78. godini: Kada se okrene, ugledaćete prizor koji se ne viđa često

Tina Tarner već godinama živi u Švajcarskoj, ali s vremena ne vreme svrati do Londona gde je juče prisustvovala promociji mjuzikla posvećenom njenom životu “Tina: The Tina Turner Musical”.

Svetska muzička zvezda je dosad toliko puta svojom energijom impresionirala na sceni i isto toliko puta zadivila mnoge svojim izgledom.

Impresionirala je mnoge i u Londonu. Tina koja ima 78 godinas pojavila se u crnom, elegantnom odelu, sa čipkanim rukavicama kao sjajnim detaljem.

Jedna od najuticajnijih pevačica u istoriji svetske muzike na kraju osme decenije ovako izgleda. Ali to je Tina, zvezda koja je nebrojeno puta obarala rekorde, porušila granice, srušila predrasude i bila često jača od najvećih životnih izazova.

Torturu koju je doživela u braku sa Ajkom Tarnerom (bila je udata za njega od 1962. do 1978. godine), najteži je period u njenom životu. I to teško vreme je daleko iza nje.

Sa Tinom je sada njen drugi suprug Ervin Bah sa kojim se 2013. venčala. Muzička legenda je pravi primer jedne žene zmaja.

A imamo i mi na našoj javnoj sceni svoju Tinu Tarner- fantastičnu glumicu Jelisavetu Seku Sabljić koja u 75. godini pleni posebnom energijom i lepotom, baš kao i svetska zvezda iz Natbuša.

Žene za primer i žene kao sjajna motivacijama drugima da se potrude da u zrelim godinama plene na ovakav način.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *