Kazna za dete

Ti si zlo, treba te staviti u zatvor: Način na koji je majka kaznila sina za psovanje šokirao je ceo svet! (VIDEO)

Samo smo se igrali, branila se majka, koja sada dobija i pretnje smrću

Način na koji je jedna majka kažnjavala svog sina ljude je toliko zgrozio da je počela da dobija pretnje smrću.

Naime, Kejtlin Volf iz Lisburga na Floridi snimljena je kako sinčiću gura glavu u wc šolju da bi ga kaznila zbog psovanja. Video koji je snimio njen stariji sin brzo se proširio društvenim mrežama, a ljude širom sveta razbesnelo je ovakvo ponašanje.

Ona tvrdi da se to dogodilo iz šale, iako je očigledno da se dečak nije smejao dok ga je držala za ruke i naglavačke gurala u šolju, već plakao i vikao: “Ne”.

“Kad je opsovao htela sam da mu operem usta sapunom, ali nakon što je od mene bežao punih deset minuta, kad sam ga napokon uhvatila palo mi je na pamet da mu gurnem glavu u wc šolju iz šale”, kaže Kejtlin.

Dodala je i da je dečak tražio da to ponovi.

“Da je moj drugi sin nastavio da snima, čuli biste kako viče da to učinim ponovo. Jasno mu je da ga neću povrediti. Samo smo se igrali”, rekla je ona za Fox News.

“Treba te staviti u zatvor. “Jadno dete, treba ga skloniti od ove ku*ke”, “Ti si zlo. Kakva majka to može da učini svom detetu?”, “Već to kako ga drži za ruke može da rezultira time da mu slomi ruku”, nizali su se komentari šokiranih ljudi, a Kejtlin tvrdi da je primila i brojne pretnje smrću i da je zbog svega morala da traži zaštitu policije.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *