Karleusa

‘TI SI SELJAK!’: JELENA KARLEUŠA NAPALA FOLKERA NAKON BRUTALNIH UVREDA!

Jelena Karleuša našla se na udaru folk pevača Radiše Uroševića koji je u sinoć emitovanoj epizodi “Zvezda Granda” preuzeo na sebe ulogu Tajanstvenog člana žirija.

Naime, on je u jednom momentu poželeo ironično da pohvali pevačicu, ali je ovo izlaganje prekinula Snežana Đurišić konstatacijom da treba da priča o kandidatima jer Jelena nije pevala.

– Sreća pa nije pevala! – odbrusio je Urošević, a zatim dodao:

– S obzirom na to da se večeras pevaju uglavnom popularne pesme, koje se slušaju i prepoznaju, kao što se prepoznaju i izvođači ovih pesama, jedino kada bi uspela da otpevaš neku poznatu pesmu, to bi onda bilo po meni okej – izneo je svoj stav o Karleušinoj kompetentnosti Urošević, ali mu ona naravno nije ostala dužna.

– Nijednu od ovih pesama ranije nisam čula, pa toliko popularnosti, a i veća sam zvezda od svih pevača čije su pesme pevane – izjavila je Jelena, a zatim se osvrnula na to što je Radiši zasmetalo to što ona ovaj tip pevanja naziva “seljačkim”.

– Pretpostavljam da ti odlično znaš šta znači seljačko, pošto mi po komentarima deluješ kao pravi seljak.

– Pohvalio bih tvoj stajling i frizura ti je dobra. Kolege su ljubomorne na tvoje uspehe, ali ti si jednostavno umela da se udaš – opkao je još jednom komentarom folker pevačicu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *