Tata kupio ćerki (3) pit bula, pet dana kasnije zatekao je scenu od koje se ledi krv u žilama! (FOTO)

Trogodišnja devojčica Rajli Meri Dodž iz Oklahome preminula je od napada psa rase pitbul, kojeg je u kuću pet dana ranije doneo njen otac.

Tata Džejson želeo je, po nagovoru ćerke, da je iznenadi i nabavi joj psa te je od prijatelja uzeo mužjaka kome su dali ime Remington.

Kako je nesrećna Rajli od rođenja obožavala pse i mačke silno se obradovala dolasku Remingtona u kuću.

Prethodno je Džejson sa starijim sinom otišao kod prijatelja kako bi se i on uverio da je pas miran i bezbedan po Rajli. Međutim, 5 dana po dolasku pitbula u kuću, Rajlinom ocu zazvonio je telefon – s druge strane veze bila je baka koja je vrištala i samo je čuo reči “pas” i “Rajli”.

Dotrčao je kući zatekavši stravičan prizor – pitbul je krvoločno držao devojčicu u čeljustima!

Baka je pokušavala da spase Rajli, ali bez uspeha. Policija je za nekoliko minuta došla i upucala je pit bula.

– Stavio sam ćerku u kamionet i krenuo najbrže što sam mogao ka bolnici – rekao je Džejson Dodž za stanicu ABC7.

Dok se molio da mu ćerka preživi, na putu je spazio kola hitne pomoći i oni su je preuzeli – nažalost, brzo su konstatovali njenu smrt.

– Nisam želeo da joj u kuću donesem bilo kakvog psa. Pažljivo sam birao. Čak sam i sina doveo kod prijatelja da vidi kakav je pitbul. Bio je veseo i razdragan, lizao ga je odmah po licu. Nisam se dvoumio – rekao je Rajlin otac.

Džejson se oglasio i na Fejsbuku potresnom porukom.

– Žao mi je što ti se ovo, dušo, dogodilo. Znam da sam ti obećao da ću gledati da ti se nikad ništa u životu ne dogodi i omanuo sam. Zauvek ću te voleti – napisao je Džejson Dodž.

Njegov post naišao je na globalnu osudu pa je on, u stanju nervne labilnosti ostavio novi u kojem je zapretio svima “bliskim susretom” ako nastave da ga napadaju zbog nabavke pitbula.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *