Analni seks

Tajne vrhunskog analnog seksa: Prva je ključna, peta je VELIKO IZNENAĐENJE

Analni seks je i dalje velika tabu tema uprkos činjenici da se nalazi na listi omiljenih seksualnih aktivnosti velikog broja ljudi. Zbog toga su stručnjaci izdvojili savete koji vodi do vrhunskog iskustva za sve oni koji žele da probaju ovu vrstu seksa.

1) Budite samouvereni u svoj izgled

Stručnjaci ističu da je ključ vrhunskog analnog seksa samopouzdanje svakog od nas. Dakle, ako želite da uživate, morate pre svega, da budete sigurni u privlačnost svojih atributa, odnosno zadnjice i da nikako ne sumnjate u to da li dovoljno privlačno izgleda.

2) Oslobodite se stida

Istraživanja su pokazala da određeni broj žena ima urođenu potrebu za ovom vrstom seksa, dok većina njih poželi da se upusti u ovakvu avanturu prvenstveno zbog želje za eksperimentisanje.

Nezanemarljiv broj žena se, pak, ustručava da proba analni seks jer veruje da se tako ponižava pred partnerom. Ankete su pokazale da jači pol nimalo potcenjivački ne posmatra ženu koja želi ili se prepustila analnom seksu.

3) Ne bežite od lubrikanata

Izuzetno je važno da ne zaboravite upotrebu lubrikanata od koje se beži, ponovo, zbog predrasuda, a upravo oni mogu da spreče brojne neprijatne situacije.

4) Počnite lagano i nađite pravu pozu

Za uživanje u analnom seksu je važno da start bude spor i da se zauzme odgovarajuća poza. Ne ustručavajte se da partneru kažete koja poza vam najviše odgovara.

5) Aktivirajte analne mišiće

Aktivacija analnih mišića je podjednako važna kao i aktivacija vaginalnih mišića tokom konvencionalnog seksa. Zbog toga stručnajci preporučuju da se tokom seksa izbegava ležeći položaj (ukoliko vama odgovara, slobodno prekršite ovaj savet).

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *