Tajne svog partner akoje nikako ne trebate pricati nikome

Postoje neke tajne koje vas partner zeli reci samo vama a vi d ane kazete nikome. Poslusajt efg ai ni rici nikome o tome. pa ni nnAjboljoj drugarici.

Nežniji pol ima tu naviku da sa svojim drugaricama satima razgovara na temu ljubavi, problemima u vezi, ali i o tajnama svog dečka koje samo one znaju…Čini se da je ovo nikada ispričana priča…
Ali ipak, postoje tajne o vašem momku koje ipak ne bi trebalo da govorite, čak ni svojoj najboljoj drugarici.
To su:

1. Njegovi strahovi

Opšte je poznato da muškarci nikada ne otkrivaju svoje strahove, jer na taj način ispadaju slabići. Oni uvek treba da budu u ulozi zaštitnika, tako da strah ne sme biti prisutan.Iz tog razloga, nemojte otkrivati ovu tajnu, ukoliko vam je vaš momak poveri.
2. Da nije vešt u “muškim poslovima”

Podrazumeva se da muškarac uvek zna da u kući popravi sve, počevši od kućnih aparata, pa sve do onih komplikovanih tehničkih sredstava. Ali, postoje muškarci koji jednostavno imaju neke druge okupacije i hobije, pa se samim tim ne razumeju u to, ali nemojte o tome govoriti drugima, neka i on u društvu bude mačo men sposoban za sve.
3. Njegove mane

Ovo je tema broj jedan sa drugaricama, ali i same znate da se detaljniji razgovor na ovu temu potpuno raširi i na druge segmente, a onda se čak niodkuda i stvore neki problemi… Što manje o manama, jer uvek treba imati na umu – drugarice sve pamte.
4. Finansijski status

Ono što najviše muškarce može da tišti lično, a da opet utiče na vašu vezu jeste nestabilna finansijska situacija vašeg momka. Kada budete razgovarale na ovu temu sa drugaricom, u većini slučajeva dobićete savet da možda bolje razmislite o vezi sa njim, jer kako kažu “džaba ljubav kada nemaš pare”. Pa ukoliko ne želite ovakve pridike, vi ovu tajnu sačuvajte za sebe i gledajte kako da svom momku pomognete da zaradi dodatni novac, e to će ceniti.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *