Anastasija

Svi detalji veze Cecine ćerke i bogatog biznismena!

Anastasija Ražnatović letos je uplovila u romansu sa Novosađaninom Đorđem Kuljićem, a o njihovom odnosu mnogo se spekulisalo. “Alo” otkriva da Đorđe skoro i ne napušta njihovu vilu na Dedinju.

– Anastasija i Đorđe su pre nekoliko meseci imali problem da održe vezu i tada je zbog nedostatka vremena, različitih interesovanja i njenih poslovnih angažmana došlo do kratkog prekida. Ipak, kada su shvatili da im je previše stalo, pomirili su se, a u poslednje vreme Đorđe više nego ikad posećuje Cecinu kuću. Čak ga ni obezbeđenje koje čuva kapiju ne pita ništa. Ulazi kao član prodice, kad i gde hoće. Kada nisu zajedno, Anastasija je tri sata na telefonu i svi se šalimo sa njom da uskoro očekujemo prsten – priča izvor za “VIP” i objašnjava da naslednica ima punu Cecinu podršku kada se radi o dečku.

– Ceca se godinama ne meša mnogo u njihove izbore, ali Đorđe joj je prirastao za srce. Neretko se desi da ga upravo ona dočeka i provede vreme s njim dok se Anastasija sprema za izlazak. Budući da se radi o dečku iz ugledne porodice, Ceca je spokojna jer zna da kao takav ne iskorišćava Anastasiju zbog slave, ili toga što je imućna. Kada su raskinuli, Ceca je uticala na to da razmisle bolje i doprinela je njihovom pomirenju. Danima je pričala sa njom, objašnjavala joj da je Đole dečko za nju i da su razlozi raskida banalni naspram toga koliko su se zaljubili. Ceca je bila, čini mi se, srećnija od Anastasije kada ga je posle toga videla na vratima svoje vile – otkriva izvor i dodaje da je Đorđe vrlo galantan prema svojoj devojci.

– Malo-malo momak iznenadi Anastasiju poklonom, stigne im na kuću cveće, pojavi se kada ga ne očekuje – kaže izvor, a kao razlog što je Đorđe toliko okrenut Anastasiji ističe to što se ona po mnogo čemu razlikuje od devojaka s kojima je bio u prošlosti.

– Ne mogu da kažem da je Anastasiji smetala njegova burna prošlost, ali svakako joj nije bilo svejedno zbog njegovih veza sa Stanijom Dobrojević ili Sofijom Milošević. On je gradski momak, koji je zbog izgleda i novca bio sa mnogo žena, sa njima izlazio, plaćao im skupa putovanja i radio sve ono što momak njegovih godina i treba da radi. Ipak, Anastasija je privatno stidljiva, emotivna i njega je to oduševilo na prvo upoznavanje. Njemu je bilo čudno da ga žensko odvede negde, da mu plati izlazak, večeru. Ona je tako vaspitana, nikada nijedan njen prijatelj ili dečko nisu sve plaćali. Anastasija je najmlađa od svih devojaka s kojima je bio, ali za razliku od bivših devojaka, ne troškari pare i ne privlači ju je ono što su one zahtevale. Đorđe ne želi da je izgubi. Ranije nije morao da brine, znao je da od njega zavisi kako će se veze razvijati i koliko će trajati, ali sada je malo drugačije, pošto njegovu devojku pokušavaju da zavedu svakodnevno. Gde god se pojave, nekako je on u njenoj senci, a koliko god da mu to smeta, ona ga zbog toga i privlači. I pre nego što se Anastasija u ozbiljno upustila u njihovu vezu čuli smo koliki je zavodnik. Svi smo bili malo skeptični, ali sad je jasno da se momak bori da ostane sa njom i da neće dozvoliti da ga ponovo ostavi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *