Keli Bruk

Svetska lepotica se ugojila, a njene grudi se sputile? Kada vidite OVE slike, NIŠTA VAM NEĆE BITI JASNO

Naučnici su proporcije njenog tela ocenili kao savršene. Bombastične obline pretvorile su je u svetski seks simbol. I kako vreme odmiče, Keli Bruk (38) sve bolje izgleda. Teško je i zamisliti, ali je istina.

Kako se nedavno požalila u intervjuu za “San” da se ugojila i da su joj grudi spale, pogledali smo njene nove golišave i videli da na njima nema ni traga ni glasa ni od viška ni od spuštanja.

Na njenim novim slikama primećujemo određeni višak na njenom telu, ali ne neki značajniji višak. Keli se i ranije česot borila sa oscilacijama u kilaži.

Kada su u pitanju njene grudi, ni na njima se ne primećuje neko značajnije “spuštanje” i “opuštanje”.

Iako se naravno, njeno telo sa godinama promenilo, lepa Britanka koja uvek otvoreno priča o svom izgledu (i ranije se “žaila” na kilograme) nema razloga za brigu. Vreme ju je samo učinilo još zanosnijom.

U intervjuu je Keli, inače, istakla da je sa 20 godine smatrala da izgleda besprekorno, ali da je već tada znala da “neće uvek tako izgledati”.

“Kada ostarite, osećate se prijatno u svojoj koži. Shvatite da to kako izgledate i nije toliko bitno. Dođete u godine kada kažete: “Ovo sam ja, sa borama i spuštenim grudima i svime ostalim”.

Keli koja se bavila i glumom, danas je najviše posvećena manekenstvu, a u intervjuu se dotakla i trogodišnje veze sa Džeremijem Parizijem, koji je poreklom Italijan.

Otkako je u vezi sa njim, poznata Britanka dosta vremena provodi sa njegovom porodicom, u njegovoj rodnoj zemlji i jede ogromne količine paste.

“Dosta sam se ugojila otkako sam sa njim. I znate šta. Obožavam to. Nije tu samo u pitanju ućživanje u hrani. U našoj vezi postoji mnogo ljubavi, i ljubavi prema našim porodicama. Zajedno svi sedimo i jedemo, to je veoma italijanski, i smatram da se to i te kako odražava na moju figuru”, dodala je Keli.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *