Lepa Brena kuca

SVE PRŠTI OD LUKSUZA: OVDE ŽIVI LEPA BRENA!

Pevačica nas je provela kroz svaki kutak vlukuszne vile.

Sve je bilo perfektno i sređeno do poslednjeg detalja. Mnogo nagrada, krase dom popularne pevačice.

– Boban mnogo više vodi računa o hrani, da je u kući ima. Ja kupujem sve ono što ne treba. Ja sam riba, havajska so, crna čokolada, ulje od bundeve, laneno ulje, laneno seme, limun i čaša belog i čaša crnog. A Boba je sve ostalo- pričala je ranije Brena.

Ona dodaje da je dva puta imala trombozu.

– I od tada pratim koliko je hrana postala nauka i koliko hranom možete da se očistite, pročistite i lečite. E, tamo stvarno isključimo telefone, totalno se izolujemo, jedemo supice i čorbice bez soli, neslanu ribu… Prvih dana je teško, ali posle se naviknete i prosto se u vama probudi životna energija koja je ovde ubijena. Što sam starija, sve sam više okrenuta njihovom načinu života, njihovoj kulturi. Ovde i u Americi svi živimo kao da smo predodređeni za stres i nervozu.

Mi smo u kući imali Filipince kao poslugu, ovde su radili tri godine a nisu se čuli, išli su kao neke senke po kući, i nikada mi nije bilo jasno kako sve to stižu, a uopšte se ne čuju i ne vide. Vežbaju i rade. Oni su za mene bili fenomen, počela sam od njih da učim i dosta sam naučila o ishrani i načinu života. Da se jede što manje mesa, a ako se jede, da to bude prava seljačka koka koja kljuca po dvorištu. Nije to teško naći, nego mora čovek da se okrene tome. Nema slatkiša, nema suhomesnatih proizvoda… I mora da se vežba svaki dan- kaže Brena.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *