Aco Pejovic

SUPRUGA MU SE BORILA ZA ŽIVOT: A pevač sad otkrio da se suočava sa velikim problemom

Mesecima Aco Pejović posećuju nutricionisti koja mu je prepisao određenu ishranu koju mora da poštuje. Otkako je njegova supruga Biljana imala zdravstvenih problema, Aco je odlučio da krene sa zdravim načinom ishrane.

Njemu to predstavlja veliki problem jer mu tempo života ne dozvoljava da uvek jede kako se prepisano.

“I dalje sam na dijetama i specijalnom režimu ishrane. Da ne čuje moja nutricionistkinja, malo sam se opustio. To se vidi na meni, ne mogu nikako da sakrijem. Zvala me je doktorka i rekla, videla sam te na televiziji, ugojio si se, ne dolazi u obzir da se opuštaš. Vraćaj se nazad”, kroz osmeh je rekao Pejović.

On je objasnio i zbog čega u poslednje vreme nije uspeo da skine nijedan kilogram, već je vratio nekoliko.

“Vreme je posta, a uvek postim, te onda to ide malo teže sa hranom. Nemate veliki izbor, ima mnogo stvari koje ne volim, a onda mi je ribe preko glave”, iskren je pevač.

Poznato je da pevač voli da popije dobro vino, pa je čak zasadio svoje vinograd. Osim vina, voli da se opusti uz rakiju.

“Rakijom se grejem i leti i zimi. Nemam taj problem. Volim da popijem pokoju kuvanu rakiju. Zato uzmem samo jednu jer ima mnogo šećera, a to mi ne škodi”, iskren je Aco.

Podsetimo, o Aci Pejoviću se u poslednje vreme dosta pisalo jer je prihvatio da bude kum Aleksandri Prijović na njenom venčanju sa Filipom Živojinovićem. On je obećao da će svadba biti za pamćenje, a da se on, kao kum, neće obrukati.

Pevač je ispričao da u krugu porodice svakodnevno razmišlja koji je najadekvatniji poklon za venčanje pevačice i Breninog posinka i da će to na kraju verovatno biti ono za čim u poslednje vreme mnogi posežu.

“Mi porodično svaki dan razgovaramo u kući koji bi adekvatno poklon bio za venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Razmišljamo da li će to biti neki poklon ili novac. Mislim da je ljudima u zadnje vreme najdraže da im stavite kovertu. Po mom nekom mišljenju i najbolje je što se nekome za svadbu može dati. Ljudi onda sebi lepo kupe šta im treba. Znate kako je ranije bilo, pegla, mikser, veš-mašina i druge budalaštine. Nisam još uvek odlučio šta, ali se neću sigurno obrukati, rekao je pevač Aco Pejović.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *