Dejan Matic

Supruga i ja želimo veliku porodicu punu dece!

Pevač Dejan Matić je ne­­­­davno saznao da je njegova supruga Jelena ponovo trudna i da prinova stiže u aprilu, zbog čega je veoma srećan.

– Najsrećniji dan u mom životu je dan kada se Zoran rodio. Evo taj dan će se ponoviti u aprilu i nadam se da će još biti tih ponavljanja, da nećemo stati. Spremni smo, jer sada znamo šta nas čeka. Kada smo Zokicu izneli iz bolnice i došli kući, bili smo pomalo zbunjeni jer nismo imali iskustva, ali smo se brzo navikli i sve naučili. Zokica je bio dobra beba i sada je divan i drag dečak. Razlika između dece biće nepune tri godine, a supruga Jelena i ja mislimo da je to prava razlika u godinama i nismo želeli veću – kaže pevač.

S obzirom na to da su i Dejan i njegov brat blizanac Saša dugo godina na estradi, naslednik Zoran već od malih nogu pokazuje talenat za muziku.

– Sin sada već zna i moje pesme i nazive i melodiju i tekst. Pevamo ih često zajedno i radujemo se. Zoki je naš mezimac i veoma smo mu posvećeni i svakoga dana se radujemo novim zapažanjima i otkrićima sveta u kome živimo i neretko prepričavamo simpatične rečenice koje izgovara. Meni se beskrajno raduje, iako tata važi za malo strožeg roditelja. Zna on dobro kad, šta i kako tata kaže – objašnjava Dejan, dodavši da i on i supruga podjednako brinu o vaspitanju sina.

Posao kojim se bavi od pevača zahteva da puno vremena provodi na putovanjima, daleko od kuće, ali mu ništa ne pada teško jer želi da Zoranu obezbedi bezbrižno detinjstvo.

– Želim da svom sinu pružim da oseti detinjstvo baš onako kako sam ga ja proživeo. Danas su vremena brža, komplikovanija i detinjstvo je drugačije, ali se ja trudim da mu obezbedim bezbrižnost što je moguće više i duže. Navikli smo na putovanja. Tokom leta, veoma uspešnog za mene što se tiče nastupa i pripreme novog albuma koji očekujem da izađe početkom novembra, svaki slobodan trenutak smo provodili zajedno – objasnio nam je muzičar.

DALJINA NE UTIČE NA BRAK

Iako su u braku tek dve i po godine, ljubavnoj priči Dejana i Jelene prethodilo je dugogodišnje prijateljstvo. Jelena je od početka bila upoznata sa Dejanovim poslom i svim izazovima koje donosi.

– Kada ste dobro organizovani i kada ima ljubavi i volje, sve se može postići i urediti lep i prijatan život – kaže Matić.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *