Uhvacena na gomili

Suprug je uhvatio “na gomili” sa ljubavnikom, a ona ga je napala i ODGRIZLA MU PONOS

Policija je okrivljenu i njenog ljubavnika locirala preko mobilnog telefona

Jedna Indijka je završila u pritvoru, nakon optužbe da je odgrizla penisa svog supruga, nakon što ju je on uhvatio u ljubavnom zanosu sa ljubavnikom. Džajanti (45) optužena je za pokušaj ubistva supruga Sentamaraia (55), nakon što je priznala zločin u mestu Belore, u južnoj Indiji.

Kako je saopštila policija, ona i suprug su se nalazili na seoskom festivalu, kada je ona pod izgovorom da ide malo da prošeta, otišla da se vidi sa ljubavnikom, Dačanmortijem.

Kako je dugo nije bilo, suprug se zabrinuo i odlučio je da je potraži. Kako se navodi, on ih je našao u ljubavnom zanosu i istog trenutka je krenuo da ih napada i da viče, preteći da će njihovu aferu svima da obelodani.

U strahu od osude ostalih meštana, Džajanti je krenula da se obračuna sa suprugom, da bi u jednom trenutku zagrizla njegov penis, ostavljajući ga bez većeg dela istog. Nakon toga, ona i ljubavnik su pobegli.

Nesrećni muž je zapomagao i vikao, ali zbog festivalske buke niko nije čuo njegove vapaje. On je na kraju završio u bolnici zajedno sa odgriženim delom penisa i njegovo stanje je stabilno.

Policija je okrivljenu i njenog ljubavnika locirala preko mobilnog telefona. Ona je po hapšenju priznala zločin i poslata je u ženski zatvor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *