Sudbina je htela da taj trenutak ne doživi: Bali-beg prolazi kroz težak period (FOTO)

Markantni turski glumac iznenadio je svoje obožavatelje kada se nije pojavio da preuzme prestižnu nagradu. Ipak, iza ovog poteza se krije jedan veoma ozbiljan razlog.

Hit serija “Beskrajna ljubav”, u kojoj glavne uloge tumače Neslihan Atagul i Burak Ozčivit, u istoriji turskih serija osim po izuzetnoj gledanosti biće upisana i kao prvi dobitnik međunarodne Emmy nagrade. Naime serija je 20. novembra 2017. u Njujorku proglašena za najbolju u kategoriji telenovela

Ovo izuzetno priznanje primila je glavna junakinja, odnosno Neslihan Atagul koja u seriji igra Nihan. Njen partner Burak Ozčivit (Kemal), kod nas poznatiji kao Bali-beg, nije prisustvovao dodeli, što je delovalo šokantno u prvom trenutku.

Međutim, glumac je ubrzo preko društvenih mreža otkrio da mu je otac imao srčanih problema, da je u bolnici i da mu je rađen angiogram, a da je on u tako teškim trenucima odlučio da ostane uz porodicu.

Sudbina, kažu neki. Nije mu bilo suđeno da taj izuzetni trenutak doživi uživo.

Fotografiju na kojoj je uz očevo uzglavlje Burak je objavio na Instragramu, a fotografiju je na svom profilu objavila i Neslihan. Da im mediji posle ne pripišu sukob zbog kojeg se oboje nisu našli na dodeli.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *