Sta muskarci vole

Stvari koje muškarci vole u krevetu!

Muškarci obožavaju da vas gledaju dok vodite ljubav, a ako mu zabranite da vas dodiruje za vreme vođenja ljubavi to će njegovo uzbuđenje dovesti do vrhunca.

Ako pitate muškarce oni će vam reći da su oni vrlo jednostavni kada je seks u pitanju a da su žene te koje su komplikovane. To je potvrdilo i istraživanje Američkog portala Cosmopolitan. U istraživanju u odgovorima na pitanja muškarci su najčešće naveli ove četiri stvari koje najviše vole u krevetu:

1. Vole kad im žene pričaju

Ni jedan muškarac ne voli ženu koja samo ćuti dok vodi ljubav, a ni one koje bi pričale o svemu što se događa. Muškarci vole kada im žene daju naznaku i upute ih sa nekoliko prostih reči da znaju da su na “dobrom putu”. To su neke od ovih reči: “Baš to”, “Ovo je baš dobro”, “Samo tako nastavi”, “Odlično nemoj da prekidaš”, “Jače” itd…

2. Kad žena pruzme kontrolu

Muškarce uzbuđuje kada žene preuzmu kontrolu, kada one iniciraju seks. Vole kada im žene pričaju, gde, kako da ih poljubi, da im govore kako da se nameste, koju pozu da zauzmu. Njih to mnogo uzbuđuje i zato budite maštovite, kažite im šta želite i kako želite to da uradite, nemojte biti stidljive.

3. Iznenađenja!

Muškarci obožavaju kada ih žena ponekad iznenadi predlogom da uvedu neku novinu u svoj seksualni život, kao što su nova poza, upotreba neke igračke  ili vođenje ljubavi na nekom neobičnom i ne ustaljenom mestu.

4.  Gledanje 

Muškarci su vizuelni tipovi i oni žele da gledaju partnerku, njene pokrete uvijanja, i celi tok seksualne čini. Posebno ih uzbuđuje ženska solo akcija. Ako ih malo samo pustite da uživaju u pogledu, goreće od uzbuđenja i imaćete odličan uvod u seksualni čin.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *