Nevinost na prodaju

Studentkinja (22) prodaje nevinost da otplati dugove svoje porodice. Cena koju traži – PRAVA SITNICA (FOTO)

Devojka iz Brazila nada se da će da zaradi milion dolara od prodaje svoje nevinosti na internetu uprkos tome što je veoma stidljiva i nikada nije bila sa sastanku sa muškarcem.

Danijel Brin (22) želi da preduzme ekstremne mere kako bi se rešila rastućih dugova, kupi kuću u kojoj bi živela sa majkom i sestrom i isplati studenstki kredit. Ona se na ovo odlučila nakon što je čitala o drugim devojkama koje su takođe prodale svoju nevinost.

Uprkos tome što je uverena da je donela pravu odluku, priznala je da je ipak malo nervozna. Svoje lice na fotografijama ne želi da otkrije kako bi zaštitila svoju porodicu.

– Plašim se kako će se stvari odvijati, ipak će mi to biti prvi put. Nikada nisam bila na sastanku i veoma sam stidljiva. Nadam se da će pobednik biti fina i ljubazna osoba, džentlmen – rekla je ona, prenosi Dejli mejl.

Studentkinja je otkrila da je glavni razlog zbog kojeg se odlučila na ovaj drastični korak finansijske prirode.

– Studiram i radim skraćeno. Ono što zaradim nije dovoljno da pokrijem troškove, život u mojoj zemlji je skup, a dugovi samo rastu – izjavila je ona.

Pored toga, želi da uloži i u sebe i izgradi sigurnu budućnost.

– Želim da pokrenem sopstveni biznis i budem osigurana – rekla je Danijel.

Otkako je pokrenula sajt u junu, do sada je primila dve ozbiljnije ponude. Najviša ponuda trenutno iznosi 220.000 dolara. Ipak, kako je istakla, nada se da stigne bar do cifre od 750.000 dolara i da neće pristati na manje sve dok se oseća sigurnom.

Danijel je preduzela sve korake kako svoj život ne bi dovela u opasnost.

– Na dan sastanka sa mnom će ići telohranitelj. Bezbednost mi je veoma važna i sve ću učiniti da se tako i osećam – istakla je ona.

Njena porodica ne zna za Danijelinu akciju, ali je prijatelji podržavaju.

– Ne zanima me šta drugi misle o tome, zanima me samo reakcija moje porodice. Zlobni komentari neće me osloboditi dugova – zaključila je ona.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *