Gastoz

STIŽE I ON: GASTOZ JE NOVI UČESNIK “ZADRUGE”, EVO DETALJA!

Rijaliti zvezda i pevač Nenad Marinković Gastoz dugo je držao javnost u neizvesnosti kada je u pitanju njegov rijaliti angažman.

Do samog početka rijalitija Parovi spekulisalo se da se on može naći u vili u Zemunu, međutim, doneo je drugačiju odluku.

Prema saznanjima, Gastoz je prihvatio ponudu TV Pink da uđe u Zadrugu 2, a za taj angažman uzeo je pozamašnu sumu od 100. 000 evra, prenosi “Srpski Telegraf”.

Kako izvor blizak produkciji navodi, s Marinkovićem su kontaktirali nedugo nakon što je izašao iz šeste sezone Parova, ali su pregovori tek pre nekoliko dana zaključeni.

– Nenad je došao na sastanak sa timom, ali je bio prilično nesiguran u svoj sledeći korak u karijeri. Iako mu pevanje odlično ide, glavni prihodi su mu upravo oni iz rijalitija, a produkcija mu je dala ponudu koja nije nimalo zanemarljiva – počeo je izvor priču i nastavio:

– Kada je čuo da može da zaradi 100.000 evra svojim ulaskom, već je počeo da razmišlja u drugom smeru, ali još uvek nije davao finalni odgovor. U međuvremenu je izdao singl koji je i te kako slušan, sve mu je lepo krenulo, pa se i dalje kolebao – navodi izvor i ističe da je Luna Đogani imala glavnu ulogu u ubeđivanju Gastoza da uđe u Zadrugu 2.

– Kada je Nenad saznao da će Luna ući u drugu sezonu Zadruge, čuo se sa njom i rekao joj da i on ima ponudu. Ona mu je rekla da moraju da izađu na piće da se ispričaju i tada ga je ubedila da je najpametnije za njega da prihvati ponudu i uđe sa njom. Pre nekoliko dana potpisao je ugovor i biće ravnopravni takmičar u drugoj sezoni – zaključio je izvor i dodao da se Nenad već pohvalio prijateljima onim što će s blogerkom raditi u rijalitiju.

– Gastoz je priznao prijateljima da mu se Luna mnogo dopada. Rekao je “Neću silaziti s Lune, ja ne mogu da se odvojim od nje kada je vidim. Jedva čekam da budemo zatvoreni” – zaključio je izvor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *